00:00:00

Tételezzük fel, hogy nagy baj fog történni a világban, amit a megfelelő spirituális és bátorsági szinten lévők elháríthatnak. A nagy baj abból fakad, hogy akik dolga lenne a tudatszint váltás menedzselése, azok képességeit és lehetőségeit messze meghaladja ez a feladat. A bajt tetézi még az is, hogy az itt beavatkozók hierarchiája nem teszi lehetővé a rugalmas válságmenedzselést.

Felvetődik a kérdés, hogy mi köze lehet ehhez egy abszolút kezdőnek. Hisz egy abszolút kezdő még az alapokkal sincs tisztában. Hogy lehetne elvárni az ilyen emberektől, hogy érdemben tudjanak ebbe bekapcsolódni? Ott vannak az erre felkészítettek, akik már régóta benne vannak az ezotériában és jól ismerik a területet. Elsimerem, hogy ez jó kérdés és (a saját látószögükön) jogos az a kritika, ami engem ér azzal kapcsolatban, hogy merem én azt megtenni, hogy abszolút kezdőknek akarok ekkora hatalmat adni.

Az én látószögemen azonban nincs más lehetőségem, ha el akarok kerülni egy olyan utat, amiről a StarTrek-ben megismert borgkirálynő is féltékenyen és elsimerően nyilatkozna. Hogy ez hogyan jutott az eszembe? Számíts a legjobbra és készülj a legrosszabbra. Számomra vízöntőként ez a fajta egyeduralom még annál is rosszabb, mint az, ha (spirituális) atomfegyvert adok nullkilóméteresek kezébe. A kritikákra az a válaszom, hogy nem vagyok hülye, hogy ezt úgy tegyem meg, hogy előtte nem dolgozom ki a megfelelő garanciákat.

Az én látószögem alapja az, hogy olyan spirituális mutáció ért, minek következtében az egyéni tudatommal eljutottam a 42. dimenzióig. Ennek ellenére ma sem vagyok vallásos és bár nem zárom ki isten létezését, nem tulajdonítok neki akkora jelentőséget. Az erről az álláspontom, ha én isten lennék és világokat teremtenék, azt nem azért tenném, hogy annak lakói az életüket a seggem fényesítésével töltsék. Azért tenném, hogy a benne élők fejlődjenek, eközben keressék a tökéletesedés útját mind önmagukban, mind a külvilágban. Legyenek boldogok és ismerjék meg a szeretet dimenzióit.

Sajnos ezt a nézőpontot nem osztják azok, akik istent máshogy képzelik és ha ők elérik céljukat, azzal a világnak biztosan vége, mert isten (ha létezik) számára nem lesz ennél unalmasabb dolog. Mára ezek a szándékok már olyan pozíciókat vettek fel ebben a világban, hogy ha én itt érdemben szeretnék tenni valamit, csakis azokhoz fordulhatok, akik abszolút kezdőként még nincsenek ezeknek az érdekcsoportoknak a látókörében.

Ez a weboldal egy olyan ezoterikus távtanfolyam, ami az út végén elvisz az ezotéria kapujához. Ám addig számít a szerepvállalásodra és egy olyan kalandot kínál, ami tele lesz sikerekkel és kudarcokkal. Ez az út az univerzumban is egyedülálló és mi, most csináljuk először. Hogy miért? Először fodul elő olyan, hogy aki ezt megtervezte, logikai alapú rációval rendelkezik. Először fordul elő olyan, hogy az elemeket mozgató vezérlés dinamikus forgatókönyvet követ, ami rugalmasan reagál a másik lépéseire és képes lekezelni a váratlan, ismeretlen tényezőket. Először fordul elő az is, hogy ez a vezérlés az istenre hivatkozó lények fölötti dimenziókból is sugározza jeleit.

Ennek létrehozása nem volt kis feladat, 30 évesen ültem be egy budapesti lakásba és húsz évig tartott, minden egyes percét kihasználva. Nem állítom azt, hogy ez mindenkinek való, ám már benne is vagy az első leckében, hogy ezt az eszeddel és a megérzéseiddel eldöntsd.