00:00:20

Amikor megjelentél abban a csoportban, az életed onnantól biztosan megváltozott. Látszólag ugyanabban a világban élsz, ám annak vetítése megváltozott. Előtte "ember" voltál, onnantól viszont felemelkedett emberré váltál, bár a felemelkedésed számodra biztosan észrevétlen volt. Könnyen lehet, hogy már előtte ezt megtetted, mondjuk elszívtál egy spanglit vagy felszívtál egy csíkot és azért kerültél oda abba a csoportba, mert valamilyen okból kifolyólag ez az esemény hozzájuk köthető.

Könnyen lehet, hogy ez után a kollektív tudatban más szerepet kapsz, mert értékesebb vagy, vagy épp ellenkezőleg, kevésbé értékes vagy az adott csoporthoz. Ilyenkor megtörténhet, hogy több ilyen csoportot is megjárhatsz. A lényeg egy mondatban a következő. Hogy mi az álom és mi a valóság, az 3D-ben mindegy. Most ezt kifejtem több mondatban is.

A kollektíva miután megszállta az embereket, attól függően, hogy mit lát bennük, átszervezi őket. Ahogy neked kedvesebbek a farkukat csóváló, hízelgő aranyos kutyák, számukra is kedvesebbek a nekik behódoló emberek. A kollektív tudat számára a dolgok más fontosságúak, ezért másképp is gondolkodnak, mint ahogy te azt logikusnak látnád. Számodra az lenne a célszerű, hogy minél értelmesebb legyen az ember, számukra az, hogy ne gondolkozzon. A függetlenül gondolkodó embereket ők állandóan akadékoskodó és a terv útjában álló problémának tekintik, ezért az ezoterikus csoportokba járó embereknél igyekeznek kiiktatni a rációt, mintha egy számítógépből a merevlemez kikapcsolásával hálózatba kötött terminált hoznának létre. Ilyen értelemben szerencsés vagy, mert ahogy a csoportból eljöttél, ez a folyamat nálad jelentősen lelassult.

A felemelkedés azt jelenti, hogy bár a valóságban élsz és a vetítésed a valóság szabályai szerint történik, már valakinek az álmaiban vagy. Ha valakinek az álmában vagy, akkor a szereped, amit felvettél egyben a sorsod lesz. Ezen a szinten már a halál kérdése is módosul, hisz már nem az "egy valóságban" élsz, hanem csak egyet érzékelsz. Az is megtörténhet, hogy a saját álmaidat valósítod meg, ám ha túl nagyot álomdtál a lehetőségeidhez és bevállalásaidhoz képest, fel kell rá készülnöd. Ha ez így van, az is magyarázatot adhat, miért nem jársz ezoterikus csoportba. Épp a felkészülési idődet töltöd, ami megmagyarázza azt, miért nem sikerülnek úgy a dolgaid, ahogy szeretnéd. Mert a magasabb céljaid, azaz az álmaid átvették a vezérlést az alacsonyabb céljaid, vagyis a rövidtávú érdekeid felett.

Ha elindultál az úton, már nem fordulhatsz vissza. A hétköznapjaid nem szólnak másról, mint próbákról próbákra lépésekről, amik a mindennapi életed történéseibe vannak rejtve. A próbák mindig a döntésekről szólnak, a kulcsuk pedig a mögöttes mozgatórugókban rejlik. Ezek a próbák nem a mi világunk szabályai szerint történnek, mert nincs bennük bukás. Itt senki sem arra kíváncsi, hogy mennyire tudsz visszaadni egy általad elsajátított tudást, hanem arra, milyen minőséget képviselsz. A világod te vetíted magadnak. Ha nem hiszel önmagadban, akkor más világát vetíted. De erről is szól a hierarchia, amit ha így elfogadsz, láthatod is, ahogy az álmaid más valósítja meg.

Két dolgot fűznék ehhez hozzá. Az egyik az, hogy ez a te szemedben könnyen lehet veled szemben nagy igazsátlanaság. A másik az, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen kollektívához csatlakozol, mert sok ilyen kollektíva szemében nincsenek egyéni tudatok és ha az álmaidat más valósítja meg, a kollektíva szemében te valósítod meg. Csak egy másik te.