00:00:02

Feltételezem, az mindenkinek leesett, hogy ezt a feladatot nem a beavatottak fogják elvégezni. Bár lesznek közöttük olyanok, akik ide átlépve képesek lesznek erre, ám alapvetően ők is a megmentendők közé tartoznak. A minket megszállók a tervük olyan 20%-ánál tartanak, azaz még jó időben vagyunk erre a korrekcióra. Első dolog ebben az, te mennyire hiszed el magadról, hogy ebben képes vagy komoly szerepet játszani.

Elég nyilvánvaló megfigyelés az, hogy ezeknek a beavatkozó lényeknek a világa jelentősen eltér a miénktől. Az ember azt gondolná, hogy ezek felelős lények, akik nagy körültekintéssel járnak el, nem beszélve a szakértelmükről. Amikor rájöttem arra, hogy milyen világból érkeztek és hogyan avatkoznak itt be, félre is dobtam minden mást. De van összehasonlítási alapunk is, itt is élnek a Földön rációt nem használó olyan emberek, akik a kollektív tudat által kedvelt társadalomban élnek, a hozzánk legközelebb élőket cigányoknak nevezzük. Nem is véletlen, hogy velük találták meg először a közös hangot. Ám van egy nagy különbség, ez pedig a szabadság légköre. Kinn nagy béke van és biztonság, ám ezt a hierarchia rendje garantálja egy sor olyan szabállyal, aminek megszegése főbenjáró bűnnek számít és ezt az egészet egy spirituális erőtér garantálja. Feltételezhetően a középkorban a boszorkányégetések célja ennek az erőtérnek a felszámolása lehetett, ami akadályozza a szabad világ létrejöttét.

A második megfigyelés tehát az, hogy a két világ nem nagyon képes egymással harmonikusan együtt élni. Vagy ha igen, az egy hosszú folyamat eredménye, aminek lépcsőzetesen, fokozatosan kellene kialakulnia. Erre jó példa Szíria, ahol a hirtelen támadt szabadságban millió frakcióra estek szét, akik azonnal egymás torkának is estek, hetente változó szövetségekben. Ha mi kijutva azonnal felszabadítanánk őket az erőtér hatalmából, ott is ez lenne. Senki sem érti, ha ekkora hatalmam van, miért nem teszek valamit. Dehogynem teszek, csak nem célom az, hogy egy gigantikus összeomlás személyes felelőse legyek sem kinn, sem itt a Földön. Tulajdonképp ehhez keresek embereket és a már ezoterikus csoportokba járókat azért nem tudom ebbe bekapcsolni, mert ők már ezeknek a lényeknek a befolyása alatt állnak, ám a pozíciójuk egyáltalán nem értéktelen. Csak más szerepkörben fognak dolgozni, mint ti, akik abszolút kezdők vagytok és sokatok ma még abban is bizonytalan, hogy ez az egész egyáltalán létezik-e. A beavatottak szemében én egy felelőtlen hülye vagyok, hogy ezt meg merem tenni, hogy veletek képzelem ezt el, ám ők nincsenek tisztában a lehetőségeimmel. Ők meg ebben bizonytalanok, hogy ez az egész, amire hivatkozom létezik-e.

Valójában itt vannak a szemetek előtt és minden a szemetek előtt zajlik, ám a megfelelő információk hiányában a világképetek szerint az eseményeket a sors vagy a véletlen irányítja. Ezek az idegenek már megszerezték a politikai-gazdasági hatalmat úgy, hogy először elintézték a liberális oldalt (azaz a rájuk a szabadság által fenyegető veszélyt), majd a saját embereiket helyezték a hatalomba (lásd populista politikusok és holdudvaraik) főképp spirituális megszállások képében és ezt már kiterjesztették globális szintre is. Ám van egy komoly gondjuk is, nem képesek ellenállni sem a kísértésnek, sem a csábításnak. Meg még egy csomó olyan dolognak, ami a világaikban nincs, ezért felkészítést sem kaphattak. Ezt a problémát egyre diktatórikusabb módon igyekeznek orvosolni, aminek az eredménye az lett, hogy még a saját embereik is kijátsszák őket. A kollektív tudat számára ugyanolyan érthetetlen az egyéni tudat, mint fordítva. Nem tudnak például mit kezdeni az érdekkel. Nagyon könnyű őket átverni, mert a kollektív társadalmakban nem nagyon van bizalmatlanság. Erre aztán hasonlóan reagálnak, mint a kisgyerekek, először sértődéssel, majd bosszúval, ami ugye elég távol áll a professzionalizmustól.

Az állandó ellenségkép is ennek a problémakörnek a része. Aminek azért meglátták az előnyeit is, hisz ha van ellenség, akkor a saját bandát könnyebb egyben tartani és ha ez nemzeti szintre kerül, akkor ki is terjeszteni. Mivel mi egyéni tudatban érzékeljük a világot és meg is tanultuk a társadalmi együttélési rendjét, nekünk a szabadság egy tök jó dolog. Ám ők a szabadságban a mások feletti uralom megszerzésének könnyű útját látják, amivel élnek is, hisz a spirituális hatalom (meg a vallásos hitetek) is őket segíti. Ne feledjétek, amikor lenn vannak, ők egy vadidegen terepen mozognak olyan társadalmi szabályok mellett, amiben nem hagytakozhatnak senkire, aki a hierarchiájukban alattuk van. Így sem a mesterek, se azok tanítványai nem szólhatnak ebbe bele, ennek híján viszont a lépéseik előbb utóbb a vesztünket okozzák.

Mivel most nem részletezett okok miatt a szándékaik és a hatásuk bár egyre csökkenő mértékben, de rajtam is érvényesül, eddig úgy lavíroztam, hogy úgy cselekedtem, hogy az eredmény az én szándékomnak kedvezzen. Az ellenségképet úgy oldottam meg, hogy oldalak helyett szintekre értelmeztem. Azaz végre is hajtottam, meg nem is. Ez azt jelenti, hogy én nem úgy gondolkodom, hogy például minden zsidó az ellenségem, hanem úgy, hogy a primitív ember az ellenségem és ha a zsidók a téma, akkor a primitív zsidók az ellenségeim. Ha arabok, akkor a primitív arabok és így tovább. Azaz nálam nem léteznek az oldalak, csak a szintek. Te is az ellenségem vagy, ha egy primitív köcsög vagy!

Nézzük, hogyan lehet elkerülni, hogy az ellenségem légy. Minden lecke tartalmaz rejtett tanításokat, ám van, hogy nyíltakat is. Most az jön, hogyan lehet gyorsan IQ szintet növelni. Maga a feladat rövid és egyszerű, kívácsi vagyok, a gyakorlásával is így lesz-e mindenki.

Próbáljátok meg önmagatokat mások szemével reálisan látni. Sok sikert hozzá, gondolom nem kell külön kihangsúlyoznom, hogy ezek egyben próbák is. Aminek nem az a célja, hogy megbuksz-e vagy sem, hanem az, hogy mire vagy alkalmas.< Előző | Következő >