00:00:11

Kezdjük azzal, hogy mi a kezdők előnye és hátránya. Illetve nem árt azt is tisztázni, hogy sok önmagát profinak gondoló ember sem más, mint kezdő egy olyan úton, aminek nem látni a végét. Könnyű magadat profinak látni, ha a valódi profik kezdőként viselkednek. Általánosságban elmondható, akkor léptél túl a kezdő szinten, ha elfogadtad azt, hogy kezdő vagy.

A világunkban a legtöbb ember profi akar lenni vagy annak szeretne látszani. Ha randira mész, akkor is igyekszel a legjobb arcodat mutatni és arra törekszel, hogy a másik többet lásson benned, mint ami vagy. Nem mondom, hogy ennek nincs szakmai-mágikus alapja, vagyis a másik hitének manipulálása, ám ebben az esetben jelentősen el kell mozdulni a külvilágban bevett saboloktól. Ha ilyesmivel manipulálod a másik hitét, már nem arathatod le a babérokat, hisz az egyenlő lenne a lebukással és így a manipulációd szakmai értelemben nem ér semmit. Ekkor azonnal el kell tűnnöd a színről és olyan felkészüléssel kell töltened az időt, hogy amikor meg is érkezik a másik hitének energetikai következménye, fel tudj nőni a feladathoz. Ám ehhez ösztönös tehetségnek kell lenned, különben rá fogsz mozdulni a rövidtávú előnyökre és nem leszel más, mint egy hazug csaló, aki átvert valakit, hogy kiaknázza az ebből származó előnyöket.

Ha profi módon állsz hozzá, mindenki hülyének fog nézni. Az is igaz, hogy amikor elhiteted a másikkal azt, hogy jóval több vagy annál, mint ami vagy valójában, az elhitetés időpontjában csalsz. Ám ha a másik hitét a fejlődésed szolgálatába állítva tényleg azzá is válsz, utólag igazolod szavaid. A kezdőt a profitól sok dolog választja el és ezek egyike tehát az időtáv, amiben gondolkodsz.

A világunk következő kliséje az, hogy akkor vagy profi, ha rendelkezel a megfelelő tárgyi tudással. Ám ez egy olyan környezet, ahol már magasabb dimenziós tudati kapcsolatod van akár kezdőként is. Könnyen lehet, hogy egy párhuzamos valóságban már rendelkezel a megfelelő tudással és az egyetlen akadálya annak, hogy ezt nem vagy képes itt használni a saját nemhited. Ha kezdőként bátran elengeded magad, hiszel és bízol önmagadban, egy profit is magad mögé utasíthatsz. Mert ki a legveszélyesebb egy profira? Az amatőr őstehetség.

Nem célom itt egyenként felsorolni a kezdők és a profik közötti különbséget. Az a célom, hogy átadjak egy hozzáállást, egy szellemiséget. Ha erre ráérzel és helyesen tudod összeilleszteni az elveiddel, ez alatt a pár perc alatt, amíg ezt olvasod, messzebb juthatsz, mintha ezoterikus csoportokba járnál évekig. Minden az elmében dől el. A főképp sci-fi és misztikus filmeket és sorozatokat szoktam felhozni erre példaként. Ha megérted az időutazást, a csillagkaput, a mágiát, a dimenziókat és még sorolhatnám, az agyad képes lesz feldolgozni és értelmezni a feléd érkező jeleket. Tulajdonképp ezért járnak ilyen csoportokba az emberek, ahol be kell várni a lemaradókat, de ha egyedül csinálod, a tempót is önmagadnak diktálod.

Szó sincs arról, hogy arra bíztatnálak, hogy elkezd ezzel rohanni. Hoztál egy döntést, amikor erre az oldalra kattintottál és most nem teszünk mást, mint megpróbáljuk bepozícionálni a helyedet. Mert a másik két elemét a dolognak, azaz a lehetőségeidet és a bevállalásaidat magad is tudod. Ez az út nem szól másról, mint álmodsz egyet és most kezdetét veszi egy olyan időszak, aminek a hosszát az fogja meghatározni, mekkorát álmodtál.

Az agyad nem más, mint egy holografikus computer, amibe épp most tápláltál egy programot. Az angyalod azt mondaná ugyanerre, épp álmodtál egyet. A felettes éned pedig azt, nyilvánvalóvá tetted a szándékod. Lesz, aki azt fogja erre mondani, épp most fogalmaztál meg gondolatban egy kérést, ám ha valóban érted, amiről itt szó van, akkor jól tudod, hogy a kérés egy olyan dolog, aminek teljesítése nem tőled függ. Pláne ha ezért cserébe az előzetes bizalmad kérik egy olyan ígéretre, amire várakozás közben könnyen kiszolgáltatott helyzetbe is kerülhetsz. Ha pedig abban vagy, már egészen más a leosztás.

Mi van akkor, ha nagyot álmodtál és közben letérsz annak útjáról? Ebben az esetben az álmot más valósítja meg. Te pedig könnyen találhatod magad egy másik álomnak másik célja felé vezető úton. Minél mélyebben vagy már a belső világod felé vezető úton, annál jobban meg kell a saját álmaidért harcolnod, ugyanis a kollektív tudat számára ugyanolyan érthetetlen az egyéni tudat, mint ahogy neked most a kollektív. Ugye érted, mi ebben másoknak az üzlet?