00:00:32

A most következő téma minden bizonnyal erősen kizökkent benneteket ebből a mesterséges békéből, amit én biztosan olyan elnyomásnak neveznék, amiben meglátjátok a saját szerepeteket is. Az Európai Védelmi Rendszeről fogok beszélni, aki egy független spirituális katonai rendszer és alapvetően a szívmegszállókkal szemben fejlesztettem ki. De működik máshol is. Minden értelemben.

Ez a védelmi rendszer párhuzamosan fut azokkal, amiket azok húztak fel, akiket elárasztott a migránsáradat, abba nem szól bele, viszont ráengedi a saját hálózatára azokat, akik épp alkalmasak rá. De mi is ez a migránsáradat és mi köze van hozzátok?

A galaktikus szomszédainknak nagyon nem teszik az az út, amit az emberiség bejár. Ez hasonlít ahhoz, amikor valaki tehetséges, vagy csak egyszerűen szerencsés és a szomszédok irigykedni kezdenek a sikereire. Feltehetnétek a kérdést, ha nem tetszik nekik, miért nem támadnak meg minket, hisz fejlett technológiával rendelkeznek. Dehogynem támadtak meg minket, csak nem úgy, ahogy mi hisszük. Mert a spirituális területen viszont tényleg fejlettebbek és mivel mi csak 3D-ben érzékelünk, a bolygóra letett emberiket születésünktől fogva eleve itt láttuk.

A fejlett technológiájukkal kapcsolatban is tájékozódtam és a következő történet bontakozott ki előttem. Volt valaha egy Galaktikus Birodalom, aminek létrehozó faja nagyon hasonlított a mai földi emberre. Ez évmilliókkal ezelőtt volt. Amikor ez a birodalom széthullott, egy csomó helyi viszonyok közé visszasüllyedt királyság keletkezett. Aki olvasta Asimov Alapítvány trilógiáját, erősen bele kerül a hangulatba. De a Csillagok Háborúja megalkotói is rendelkeztek olyan információkkal, ami ezzel kapcsolatos. Hogy honnan jön az ihlet, azt még kutatom, sajnos ezekben az időkben ezek a kutatások későbbre tolódnak. Aki szeretne más forrásból képbe kerülni, ezt tekintem a leghitelesebbnek, ide kattintson hozzá. Egy részletet emelnék ki belőle. Szerintem a galaktikus birodalom utáni időkről szól.

A lényeg az, hogy ezek a felsőbbrendű idegenek rájuk maradt technológiát használnak és halvány fogalmuk sincs a működési elvéről. Ezért robbannak fel az űrhajóik, mert még az állagmegóváshoz sem értenek. Csak azt tudják, hogyan kell energiából anyagot sűríteni. Ezért nincsenek gyáraik és a mindennapjaikat többnyire vallásos tevékenységeel töltik. Ugye ez utóbbi milyen ismerős? Na ezt a rendszert akarják az iszlám képében ide globális szinten exportálni. Tény, hogy történtek előtte már erre kísérletek, ilyenek voltak a második világháború és az, amit mi létező szocializmusnak hívunk, de az elbukott és ez is el fog.

A közben dúló harcról egy kis adalék. Már alig emlékszik erre valaki, de a fidesz nagyon rosszul állt 2015-ben és az mentette meg, valamint alapozta meg a szárnyalását, hogy megindult a migránsáradat. Orbán határozottan fellépett ellene és Nyugaton ma is őt tekintik a demokrácia egyik védőjének, ám ott nem látnak bele abba, ki is Orbán valójában. Ugyanannak a tervnek a része! Mint ahogy Merkel is, mert a két ember valójában egy lénynek a két emberi megtestesülése. Ezek az emberek belső sugallatokat követnek, amik a várakozásaik ellenére nem tiszta csatornák és bele lehet szólni. Azaz a nagy migránsellenesség lehet, hogy nem is Orbán érdeme, hanem az enyém. A szemeitek előtt zajlik az idegen beavatkozásnak álcázott akció, aminek ismeretében már nem is olyan elképzelhetetlen, hogy ezért Szíriában képesek voltak szétlőni a saját városaikat. Ez sokkal nagyobb léptékű, elég csak Trumpra és a többi populistának nevezett politikus felbukkanására gondolni. Az eseményeknek logikus kapcsolataik vannak, még ha nehezen elképzelhető, ám nem annak, aki tisztában van az idegenek hierarchiájával. A főnök parancsát végre kell hajtani, még ha komoly áldozatokkal is jár!

Az emberiség a saját erejéből jutott ki az űrbe és ezt már nem tudják eltitkolni. Olyan fajok is érkeztek, akik megdöbbentek azon, amit itt látnak, vannak, akik őket az emberiség barátainak neveznének. Ez persze ugyanaz az alacsony látószögű egyszerű következtetés, hisz Amerika sem a kurdok barátja. Ti olyan emberek vagytok, akik egy megszállási láncban vesztek részt és hiába hivatkoztok arra, hogy kisemberek vagytok, ebben nyakig részt vesztek.

Kezdem ott, hogy van nekünk egy világértelmezésünk és van a fölöttünk lévőknek. Mi úgy gondolkodunk, ha valahol megjelenünk és beavatkozunk, az ottani világértelmezést kell alapul vennünk. Ők nem. Ezért is nevezem őket hódítóknak, mert amit a legtöbbször ilyenkor hallottam, az volt, hogy "nálunk ez nem így van". Csak hogy értsétek, röviden. Információgyűjtésben voltam az egyéni utamhoz, amikor rátaláltam arra az ezoterikus csoportra, akik az egyik fő zászlóshajói ennek a beavatkozásnak. Az elején aranygyertyák égtek és minden szép volt, egészen a mester egyik elszólásáig, ami úgy szólt, hogy "ne pofázz, eladtad a segged". Szóval a bizonyítékgyűjtésemből gyorsan a frontvonalon találtam magam, mert azonnal megkezdtem az ellenállást. Amiből később kifejlődött a harc, mikor kitanultam a spirituális hadviselést élesben. Ti azok vagytok, akiket ott láttam ülni. Évek óta oda jártok, hallgatjátok azt a maszlagot, amire nekem a belső hangom azonnal azt mondta, hogy "baromság".

Röviden elmondom, hogyan tartanak benneteket fogva. Az alapja az, őnáluk ez hogy van. Őnáluk úgy van, hogy a Család hierarchiája az első. Azaz hiába vagy te szakember a területeden, mindenben az anyád vagy a feleséged véleménye számít, ami pedig az ő véleményüket fogja közvetíteni. Náluk matriarchális társadalmak vannak, de olyan durván megy, mint itt az araboknál vagy a Távol-Keleten. Jártam Észak-Koreában, ott láttam olyat, hogy a nők a falnál állnak és csak akkor beszélnek, ha kérdezik őket. Ugye összeraktátok, hogy én férfi vagyok, ráadásul nem is vallásos? Az én megjelenésem kinn rendszerszintű probléma és csakis azért nem öltek meg még amikor tehették, mert nem tudtak ellenállni az energialopás istenének.

Akinek munkahelye van, a főnöke föntről értelmezve nem a főnöke, hanem az ura. Hozzád képest, aki régóta ezzel foglalkozol, beavatásokat is kaptál, meg is emelted a tudatod, szóval hozzád képest egy majom. Mégis ő a főnököd, amire azt mondják fenn, ha te ezt a pénzért elfogadod, meg is érdemled. Számukra nem nehéz rólad kiindulva a főnökről téged elnyomásban tartani, meg persze számomra sem. De őket sem nehéz a saját főnökeikről utasítgatni, sokkal hierarchnikusabbak, én meg sokkal okosabb vagyok, mert van eszem is hozzá.

Amikor azt mondom, hogy Hitler hozzám képest egy szőke kislány rózsaszín masnival a hajában, arra utalok, hogy a bekkelés és a védekezés után előbb utóbb megindítom a támadást, amit a lehozott embereikkel kezdem. A túlnépesedés is az ő művük, mert a fehér ember elbaszta, ők meg kihasználták az eléjük pottyant lehetőséget. El akarják törörlni a szabadságnak még az írmagját is, ami veszélyt jelent a hierarchia rendjére, vagyis a hatalmukra. Erről szól ez az egész. Én úgy akartam rendezni ezt, hogy ezt a civilizációt alakítom át arra, hogy képes legyen megfelelni az isteni szint rezgéskörnyezetének. Mint segítők, biztosítottak a támogatásukról, közben átvertek egy olyan embert, aki kénytelen volt rájuk utalva ezt nagyon korán elkezdeni.


Magukra haragítottak és én támadni fogok. Megváltoztatom a társadalmi rendszereiket és azért leszek népszerű, mert felemelem a boldogságindexet a jelenlegi 20%-ról, ahol vannak. Ti meg csak féljetek tovább, hogy elvesztitek az állásaitokat. Majd amikor kiderül, hogy ezek itt mind igazak, biztosítsatok arról, hogy ti végig mellettem álltatok és gondoljatok arra, úgysem lesz más lehetőségem, mint hogy nektek adjak hatalmat. Én is gondoltam erre, mégpedig időben.< Előző | Következő >