00:00:41

A mesterek számára most vázolom a világ átalakításának tervét. Két lehetőségetek van. Részt venni benne vagy nem. A szabad akaratotok dönt, ha még lehet ilyesmiről veletek kapcsolatban beszélni. Azzal is tisztában vagyok, hogy lesznek, akik abban látnak lehetőséget, hogy igent mondanak, hogy belülről tehessék tönkre. Meg azzal is, hogy lesznek, akik tényleg komolyan gondolják az ebben való részvételt. Ám tényleg precíz munkát végeztem, amit annak tulajdonítok, hogy tényleg nagyon kiakadtam azon, amit a felemelkedés során tapasztaltam.

Mindenek előtt leszögezném, hogy teljesen más filozófiával állok a hatalom kérdéséhez, mint ami most megszokott, ezért senki nem tudott sem olvasni, sem kiszámítani. Ti tudjátok a legjobban, hogy jelenleg is, amikor ezt írom brutális megszállás alatt állok és nézzétek, simán írom. A jelenleg megszokott hatalmi hozzáállás a többiek levetítésén alapul. Azaz aki megteheti, meg is teszi. Az enyém viszont a minél természetesebb megtartásán, ami lényegében észrevehetetlenné teszi a műveleteimet. Amik már sokkal korábban megkezdődtek, mint azt gondolnátok.

A hozzám közel került emberek és önmagam tanulmányozása során arra következtetek, hogy amennyire lehet, visszatérek arra a szintre, ahol a hirtelen emelkedésem előtt voltam. Ti lassan avatjátok be az embereiteket, itt azonban egy olyan rendkívüli beavatkozás zajlik, amire nem volt lehetőség. Ezért akárki nem is alkalmas erre, mert az agynak bírnia kell a hirtelen magas szintre avatást, ahol a feladat elvégzése után megtörténik a képesség- és kapacitáscsökkenés. Persze az ez előtti szintre soha nem fogunk kerülni, pláne én nem, aki azon is komolyan dolgoztam, hogy felkészüljek arra, ami utána lesz.

A legnagyobb problémát az okozza, hogy az egyéni tudatommal emelkedtem és a visszatérésnél ismét egyesülnöm kellene a kollektív tudattal, ám nekem egyéni tudatban sokkal, de sokkal magasabb rangom lett. Ezt csak úgy lehetne megoldani, ha szétválnánk, ám ez a gyakorlatban egy rendkívül nehéz dolog és ott van a következő kérdés, hogy kivel is egyesülnék, ha egyedül jutottam el a 42. dimenzióba. Vannak közületek olyanok, akik csak erre vártak és már készen állnak azok a forgatókönyvek, amikkel átveszitek fölöttem az irányítást és magatokhoz vonjátok a hatalmam, de fogalmatok sincs, hogy mibe csöppentetek. Ugyanaz van, mint amikor a majmok teszik ugyanezt a ti vonatkozásotokban, csak most ti vagytok azok. Ezt nem sértésből mondom, hanem inkább érzékeltetném az információ súlyát annak túlzott reménye nélkül, hogy ez megértő fülekre talál.

Ez alatt a 20 év alatt a mélytranszban rengeteg galaktikus, később univerzum szintű, majd multiverzum szintű problémákon dolgoztam, amikor kiderült, hogy mire is jó a logikai alapú rációm. Egy idő után rájöttem, hogy ennek soha nem lesz vége és mivel közben is láttam, hogy öregszem, gyorsan más megoldást kellett találnom. Ekkor álltam át az informatikai gondolkodás segítségével arra, hogy létrehozzak egy univerzális problémamegoldó holoprogramot, ami képes bármilyen probléma megoldására. Mivel ez egy program, képes nélkülem is automatikusan működni, így ha meghalok, a munkám akkor is tovább él. Persze az még nem világos, ha meghaltam, ki fogja menet közben felügyelni és elvégezni a korrekciókat, mert erre rajtam kívül senki más nem képes.

Ti a hatalmatokat féltitek, ám ezen a látószögön a hatalmatok elveszti jelentőségét. Pont úgy, ahogy a ti látószögeteken a gazdag embereké. Persze ezeknek a félelmeknek van reális alapjuk, hisz rendszerszinten álltam neki a világ átalakításának, mégpedig paraméteres programozással. Ezzel szemben semmit sem ér a tudásotok, az csak arra jó, hogy az én életemet keserítsétek meg. Hogy aztán még nagyobb pánikba essetek, amikor szembesültök a valódi hatalmammal. Amikor azt mondom, hogy "beszálltam a holoszórakoztatásba", az egy komoly kompromisszum eredménye a benneteket kétségbeesetten megmenteni próbáló angyalaitokkal, mert ez az egyetlen konstrukció, amiben érdekemmé válik az életben maradásotok. Gondoljatok bele, ha csak a fele igaz annak, amiről beszélek, akkor a bennem megjelenő elképesztően magas rangú lények azt látják, hogy mindenre van pénz (még a leggátlástalanabb gazemberek már így is hatalmas vagyonának növelésére is), míg az én programjaimra nincs. Én egy panellakásban élek bevétel nélkül, ami nektek köszönhető, míg ti jól éltek és engem végig átkozva nyaltok azoknak, akik miatt ez az egész problémakör kialakult. Csak azért, mert nem vagyok hajlandó behódolni nektek. De miért is tenném? Nem ezért vagyok itt!

Mivel az általatok ismert világnak már vége, mindenki az ÉlményPark vetítésében van. Ez úgy lett kivitelezve, hogy a váltást senki sem vette észre. Azaz a fő probléma megoldódott és az ÉlményPark határai közé került, ám ezt itt nem problémának, hanem lehetőségnek látjuk. Azzal szoktam viccelődni, hogy én a Nyer-Nyer típusú konstrukcióban hiszek. Nyer-Nyer és ugye még itt vagytok ti is, akik szintén nyertek, ha sikerül ebben a Játékban jól játszanotok. Ugyanis a főszereplői lettetek egy az első évadnak, aminek a védelmeteken túl olyan vetületei vannak, amikről inkább később ejtenék szót, mert mind megér egy külön írást.

Szakmai értelemben az Emberi Tudat Új Felépítése nevet viseli az a multiplex vetítés, ami a téves egységértelmezés miatt kialakult káoszt rendezi. Ezt a primitív környezeteket nem ismerő angyalok feltétel nélkülisége okozta, aminek köszönhetően a dimenziók összekeveredtek és olyan lények jutottak a fejlett szintekre, akiknek ott semmi keresnivalójuk és elkezdték meghódítani azokat a szinteket. Ezeknek a tudatoknak a hazautaztatásának programja az Emberi Agy Hypertér nevet viseli, itt lehet utánanézni a weboldalaimon. A multiplex vetítés lényege az, hogy mindenki a maga minőségének megfelelő szintre kerül és ott is abba a valóságcsomóba, ahol a hasonló jövőképű társai vannak. Azaz mindenki úgy fogja érezni, hogy győzött. Ha bárkiben ellenérzés keletkezik, az okokat magában kell keresnie, de segítek. Elsőként érdemes arra gondolnia, hogy a célja a világ és mások feletti uralom azon az áron is, hogy azt tönkreteszi. Mivel ezt igazából csak fejlett lényként lehet megérteni, pont jó helyen is van, hogy elinduljon felé.

Gyakorlati értelemben, vagyis a pályán lévők nézőpontjából a hatalmi rend a következők szerint alakul át. A nézőpont a kollektív centrikusságból az egyéni tudat centrikusságba kerül. Ez azt jelenti, hogy minden kollektíva annyit ér, amennyi minőségi embere van. Mivel a multiplex pályáknak van spirituális tartományuk is, a segítőitek is veletek mennek, kivéve azok, akiknek sikerült még előtte kimenekülnie. De ezt sem vehettétek észre, mert azonnal átvettem a helyüket és megtartottam a folytonosságukat. Nem tagadom, a célom az volt, hogy hirtelen szembesültök ezzel és azonnal végzek veletek. Ám így már mindenkinek saját világa lesz és az egész célja tartalmat adni egy gigantikus oktatási- és gyógyprogramnak, ami elsőként az általunk okozott kárt hozza helyre. Mivel a fölöttetek lévő lények nyomatékosan leszögezték, hogy csak megtapasztalással képesek tanulni, nos számukra egy oktatási kánaán keletkezett, amiben ti főszerepet kaptatok.

Ami még titeket nagyon érdekelhet. Hatalmas gond keletkezett abból, hogy sok magas rangú lény jelent meg bennetek, ám az isteni erejükhöz emberi látószögre kerültek. A döntéseik, amikhez isteni erő társult, nem volt meg a szükséges kompetencia. Mivel a megoldás rájuk is felülről érkezik, ugyanolyan szereplőkké váltak, mint ti. Az eddigi "két szint", azaz az isteni és az emberi polarizálódik a következők szerint. Azok, akik hatalmukat csak önmagukra fordították, ezt továbbra is megtehetik a játék-játék szinten, ahol a cél továbbra is a pénz és a hatalom megszerzése. A játék-admin szintre azok kerülnek, akik felfogták, hogy ez így nincs rendben és igyekeztek a világot helyreállítani. Az admin-admin szint lett az igazi admin szint, ahova csak a Váróból lehet bejutni a megfelelő felkészülés után. Valamint van egy admin-játék szint is, amit jelenleg tesztelek.