Abszolút kezdő szint

Ez a weboldal tulajdonképp neked készült. Ne hidd el azt, hogy csak egy gurunál vagy mesternél lehet ezt megtanulni. Sőt, se mester, se guru nem kell hozzá, csak te egyedül. A mesterek és guruk abból élnek, hogy kevés ember bízik önmagában és általában a könnyebb utat keresik. Az idők során aztán elhalványult az eredeti szelleiség és az új generációk már abba születtek bele, ha ilyesmi iránt érdeklődnek, az csak iskolában (értsd mesternél vagy gurunál) lehet. Dehogy! Ezt igazából csakis otthon és egyedül lehet megtanulni és ez a weboldal arról szól, hogyan érdemes ezt kezdeni.

>>>>> Tovább


Kezdő szint

Sokan vannak abban a helyzetben, hogy már tájékozódtak a témában, de még nem mentek el olyan ezoterikus csoportba, ahol erről többet is megtudhatnak. Legszívesebben azt mondanám, hogy felejts el mindent, amit eddig erről megtudtál, de inkább azt mondom, tedd félre és később vesd össze az általad már megismert információkat azzal, amiket itt fogsz olvasni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy amit eddig ebből megismertél, az hazugság, hanem azt, hogy itt egy teljesen új világlátással találkozol, amibe valahogy bele kell illesztened a másik összefüggésrendszerben tanultakat.

>>>>> Tovább


Csoportokban már megfordultak szintje

Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a mester nem látott benned fantáziát és elengedett. Ennek oka lehet az is, hogy már a csoportjába jár valaki a csillagcsalád hálózatodból és lehet az is, hogy nem jöttél be neki. Hisz egy mesternek arra is kell figyelnie, az újonnan érkezőket milyen eséllyel tudja beilleszteni abba a közösségbe, amit már felépített. Téged az különböztet meg a Kezdő szinttől, hogy már kapcsolatba került az energiarendszered a csoportéval, így másképp kell ezt elkezdened, mielőtt a két külön út eggyé válik.

>>>>> Tovább


Ezoterikus csoportokba járók szintje

Két választásod van. Az egyik az, hogy gondolatban elindítod az ÉlményPark Holoplatformot és belső nézetben nézed, mi történik. Ilyesmit azonban az ember csak akkor csinál, ha úgy érzi, hogy nem ott van, ahol lenni szeretne és kevés reményt lát a távozásra. Az ÉlményPark nem szekta és nem vallás, hanem eszköz az egyéni úton járóknak és vissza fog terelni az utadra. A másik választásod az, hogy megismersz egy az eddigiektől teljesen új világlátást és azt megpróbálod beilleszteni a jelenlegi ismereteid kereteibe.

>>>>> Tovább


Mesterek és guruk szintje

Aki mesternek vagy gurunak tartja magát és megragadja ezt a lehetőséget, az biztosan egy felismerés eredménye. Én nem kérek tőled olyasmiket, amiket te kérsz vagy kértél a hozzád fordulóktól. Ha mesternek tartod magad, de valójában nem vagy az, itt a lehetőség azzá válnod. Időközben rájössz majd, hogy én nem vagyok a mestered. Én önmagam mestere vagyok és ez lesz a te utad is. Amit itt megtanulhatsz, az csak egy szellemiség. A gondolkodásnak egy olyan minősége, amit a segítőid eddig igyekeztek kimunkálni belőled, ám ha itt tovább kattintasz, biztosan rájöttél már, hogy az számodra zsákutca.

>>>>> Tovább


Nekem nem kell a duma, csak a lényeg érdekel

Ebben az esetben te vagy az, akinek hamarabb kellett volna ide találnia. De ne csüggedj, lehet nem véletlen, hogy nem jöttél hamarabb. Általában minden jelen esemény oka a jövőben van és ezt úgy lehet lekezelni, hogy nem akarsz bármi áron mindent azonnal megérteni. Hagyj időt annak, hogy a megértés rétegei beépüljenek, hogy az újabb réteg alatt már megszáradjon a régi.

>>>>> Tovább