Álom


A témának sok kutatója van. Mindnek van szakterülete. Van, aki az egyetemen megtanulta, hol tart a tudomány és abból építkezik. Van, aki álomfejtéssel foglalkozik. Én se tudtam elkerülni a téma kutatását, ám egészen más következtetésekre jutottam. Szerintem az álmok magasabb dimenziós beszélgetések. Valamint van egy másik funkciója, a párhuzamos valóságokba látogatás.

Mielőtt ebbe belevágnék, beszélnék a tudatos álmodásról, ami szintén az álom területe, de a varázslás (mágia) határán. Amikor valaki kérdezné, hogyan lehet az ilyesmit gyakorolni, azt tudom erre mondani, amit én is külső forrásból hallottam. Elalvásnál tudod magad átkattintani, abban a pillanatban, amikor épp bezuhansz az álomba. A különbség az, hogy éber maradsz-e, azaz tudod-e befolyásolni az álmot vagy bealszol és akkor persze nem. Meditációban is az álom tartományaiban vagy, ám egészen más a jelenléted formája. El lehet érni az álom tartományait tudatmódosító szerekkel, népszerűbb nevén drogokkal és különféle gyógyszerekkel, altatókkal, fájdalomcsillapítókkal is.

A tudatos álmodással az történik, hogy az elméddel gyakorlatilag a valóság admin szintjére jutsz, ahol az elméddel befolyásolhatod az eseményeket. Sokan az ezotériával keverik, persze van közöttük összefüggés, de míg az ezotéria arról szól, hogy a saját belső világoddal foglalkozol, addig a varázslás a külvilággal foglalkozik. A tudatos álmodókról elmondható, hogy inkább a valósággal kapcsolatos mentális tevékenységet folytatnak, míg az alvás közbeni álmok téged vonnak be az álom tartományaiba, amiket bátran nevezhetjük spirituális valóságnak is.

Amikor alvás közben álmodsz és minél furábbak ezek az álmok, annál magasabb dimenzióban jársz. Az agyad ugyanis csak abból tud főzni, amije van. Csak azok az emberek, tárgyak, helyek lehetnek benne, akiket ismersz vagy felismersz. Ha egy annál komplexebb magasabb dimenziós beszélgetésben vagy, az agyad igyekszik számodra érthető formára konvertálni azt. Ráadásul az álomvilágokat nem kötik a fizikai világ szabályai, így lehet például pár perc alatt metróval Budapestről Moszkvába jutni. Bármilyen szürreális is legyen egy álom, minben van logika, ám a logika is csak a rendelkezésére álló információk alapján képes működni, amikből ilyenkor elég kevés van.

A párhuzamos valóságokba látogatás elsődleges tünete az, hogy egyrészről jelen vannak a valóság szabályai, másrészről valóságosnak is érzed. Igyekeztem rájönni, mi lehet egy ilyen látogatás oka és arra jutottam, hogy rendelkezel valamilyen képességgel vagy információval, amire ott szükség van. Logikus feltételezés, ha én álomban képes vagyok egy másik valóságbeli önmagamban megjelenni, akkor ez fordítva is így lehet. Elkezdtem tehát ilyen szemmel figyelni a mindennapjaimat, hátha észreveszem. Arra jutottam, hogy ezek olyanok, mint a megszállások és van egy másik jellemzőjük, hogy olyan gondolatok érkeznek, amiket bizonyíték híján megérzéseknek nevezhetünk másokról vagy konkrét ügyekről.

Még egy megdöbbentő felfedezést tettem. Könnyen lehet, hogy amit mi valóságként érzékelünk, az valójában mások álmai. Vagy a sajátunk, magasabb dimenzióban. Ugye az ember spirituális célja a kollektív tudattalannal való egyesülés, miért ne lehetne ez fordítva is. Azaz a kollektív tudat álma az egyéni tudatban megjelenés. Ennek az ihletnek a hatására született meg a világ legrövidebb ezoterikus novellája.

Úgy beszélsz, mint egy hibbant exoterikus. Méghogy külvilág!

Hogy mi az álom és mi a valóság, az 3D-ben mindegy. Persze nem a mi nézőpontunkból, pláne nem azokéból, akiknek nem sikerült megvalósítani álmaikat. Más szóval nem sikerült önmagukban szinkronba hozniuk az álom és a valóság frekvenciáit. Ide kapcsolódó téma lehet a látnokzsályának is nevezett Salvia, amiről azt olvastam, hogy ebben a 10 percben, amíg tart a trip, akár egy ember egész élete leélhető. A tudomány már megállapította azt, hogy egy álom nagyon rövid ideig tart és egy éjszaka nagyon sok álom lefut, amikből általában csak a legutolsóra emlékszünk. Lehet, hogy a mi teljes életünk sem más, mint egy álom?

Nem térek el itt sem attól a szokásomtól, hogy a rám jellemző extrém vetületekről is ejtsek pár szót. Álomban megfigyeltem, mintha föntről valaki azzal kísérletezne, hogy valósághű álmaim legyenek és ekkor ezeket ébredés után elkezdtem pontozni, valamint kommenteket is fűztem hozzá, hogy mi volt a hiba benne. Általában az angyalok nagyon sértődős lények, de ez az angyal más volt. Össze is haverkodtunk és ebből az együttműködésből született aztán meg minden idők legnagyobb átverése, amiről sajnos nem áll módomban ennél több információt közölni.


Kérdések

Mi a céljuk ezeknek a beszélgetéseknek?
Fogalmam sincs. Csak találgatni tudok. Arra tippelek, hogy ez egy olyan hálózati kapcsolódás, amiben a központi tudat kétirányú kommunikációt folytat egy játék elemeivel és utasításokat ad a következő lépésekkel kapcsolatban.

Az angyal és a felettes én között mi a különbség?
Szerintem az angyal a szívkapcsolat másik végén van, a felettes én pedig a tudati kapcsolat egy fölöttünk lévő szférájában.

A megszállásoknak milyen hatásuk van az álmokra?
A megszálló egy olyan lény, aki a spirituális csatornákon beleszól a meglévő kapcsolódásaidba. Ilyen értelemben megegyezik azokkal az emberekkel, akik befolyással vannak rád és a döntéseidre. Vagy rájuk hallgatsz vagy önmagadra.

Tudom-e az álmot befolyásolni?
Tapasztalatim szerint igen, ám nagyon könnyű vele lebukni, pláne magasabb dimenziókban, ahol a te (itt) normális viselkedésed lehet nagyon furcsa egy egészen más szabályok szerint működő környezetben. Egyszer egy lakásban találtam magam teljesen ismeretlen emberek között és ilyenkor mit tesz egy jólnevelt ember? Kezet fog velük és bemutatkozik mindenkinek. Az álomban járást meg kell tanulni és ezt nem lehet tanítani, csak így, hogy mások hibáiból tanulsz.