Angyal


Nyomatékosan felhívnám a figyelmet arra, hogy ezek a különórák nem arról szólnak, hogy zengem azt, amit mindenki elvár vagy hallani akar, hanem beszámolok azokról a tapasztalataimról, amiket neked is elmondanék, ha erről kérdeznél. Azért írom ezeket, hogy később nem kelljen mindenkinek százszor elmondanom, csak megadom ezt a linket. Ezek a tapasztalatok arra jók, hogy támpontokat adjanak a saját utadhoz, amivel esetleg éveket takaríthatsz meg, hogy ezeken ne kelljen neked is végigmenned. Ám te döntesz.

Az én összefüggésrendszerem nem egy átlagos elme által felállított törvényszerűség, hanem sejtések logikai dokumentációja. Ezek olyan tudatszintekről nyert információk, aminek többségében ember előttem még nem járt, az összefüggéseket pedig egy olyan elme állította fel, akiről inkább mindenki szeretne nem tudomást venni. Ennek egyik oka az irigység, a másik pedig az emberi elmének egy olyan tulajdonsága, ami pánikkal reagál mindenre, ami másképp van, mint ahogy ő ezt tanulta. Márpedig most olyanok jönnek, amiket egy olyan ember írt, aki sosem látott papot közelről és a Bibliáról is csak az általános iskolában tanult 2 órában.

Kezdjük ott, hogy nem vagyok megkeresztelve, azaz engem elkerült az általam spirituális pedofíliának nevezett csecsemőkori beavatás. Mielőtt ebbe mélyebben belecsúsztam, nem sokat tudtam az angyalokról és azokról az angyalokról, akikről ti sokat tudtok, én alig valamit. Amikor az egyik ezoterikus csoportban kapott papírlapról elmondtam életem első Miatyánkját, pontosabban egy attól csak pár szóban különböző verzióját, energiapontok nyíltak meg körülöttem és áradt rám az energiának egy olyan minősége, amit szavakban nem lehet visszaadni. Azért nem lettem ettől vallásos, mert ha a világ egy holografikus videojáték lenne, én is pont így csinálnám. Verbális kóddal nyiható kapukat telepítenék, bár az én verzióm ennél sokkal modernebb.

Kronológiai sorrendben haladva aztán jöttek az angyalkártyák, amiknél két gondolatom támadt. Az egyik az volt, hogy ha az ember az angyal alatt van, akkor a megidézhető istenségekhez hasonlóan milyen angyal az, aki végrehatjtja az utasításaidat, ami sok boszorkatanonc esetén lehet egy menő körömlakk beszerzése is. A másik az, hogy ezek az angyalok és arkangyalok a kártyák hatására egészen pontosan úgy viselkednek, mint a programok. A módszertanra egy kis rövid példa, amikor ennek jártam utána. Belekerültem egy csikicsuki helyzetbe, más szóval végtelen rutinba és arra voltam kíváncsi, megunják-e a túloldalon, mert ha nem, biztosan programok. Olyan tizenhatezernél megunták, azaz gondolkodó intelligencia van a túloldalon.

Az már a kezdetektől tiszta volt számomra, amit a papok mondanak erről, egy baromság. Ám nem tudtam elmenni amellett, hogy egy időben remekül szórakoztam egy modern egyház istentiszteletén a TV-ben, amit akkoriban rendszeresen néztem is. A jelenlévőkkel ellentétben én tényleg vidám voltam, ám egyszer történt valami. A faszi közölte, hogy itt van valaki, amit amúgy a közönség láthatóan kétkedve fogadott és elmondta az előző esti meditációmat. Legalábbis abból, amiket mondott, ráismertem. Ennek az lehet a magyarázata, hogy a világnak számtalan megértési formája van és ugyanarról a spirituális megtapasztalásról akár két teljesen más értelmezésben hallhatsz akár két teljesen eltérő sztorit is. Egy rövid példa. Ha neked mondjuk valaki alászálló angyalokról beszél, kell hozzá némi ész, hogy észrevedd ugyanazt a sztorit az én tudatpozíciós változásról szóló admin szintes megjegyzésemben.

Igazi angyalokkal te is találkozhatsz, elég hozzá egy újszülött, vagy ha bemész egy elmegyógyintézetbe, ott is vannak sokan. Az elmémről tudnod kell, hogy képes vagyok bárhonnan visszahozni a tudatomat. Egyszer elmentem az őrület határára és ott találkoztam velük. Ha ők az igazi angyalok, akkor kik lehetnek ezek? Ám erre a kérdésre a válasz csak később jött meg, amikor már a visszatérésemnél fölülről találtam rájuk. De még visszatérnék oda, hogy az derült ki számomra az igazi angyalokkal kapcsolatban, hogy halvány fogalmuk sincs a létezésünkről, pontosabban annyi, amennyit egy újszülött, vagy egy elmegyógyitézeti bentlakó ebből megért. Nekik ez a világ olyasmi, mint nekünk a mennyország fogalma, hogy hisszük, hogy létezik, de hülyének nézzük azt, aki komolyan elhiszi. A gyakorlatban még kommunikálni sem tudtam velük. Annyira más világ, hogy ott még az én híres technikáim sem voltak értelmezhetők, mert a környezet sem volt hozzá stabil. Mivel az egyik fő célom a határok kijelölése volt, ki is jelöltem, aztán húztam azonnal vissza. A jelenség nagyjából úgy nézett ki, hogy rátekintettünk egymásra és arra is meg volt a lehetőségünk, hogy a másik szemszögéből lássuk magunkat. Én őt egyfajta fénycsíknak érzékeltem, ő pedig engem olyasminek, amit az LSD válthat ki, szavakban visszaadva mintha egy folyamatosan változó mozaikpadlót néznék. Talán egyszer még visszamegyek oda, ha lesz rá elég időm, kedvem és kapacitásom, akkor és ott nem az volt a dolgom.

Amúgy nehéz erről beszélnem egy olyan közönség előtt, akik mindent, ami föntről érkezik elintéznek azzal, hogy "ez isten" és mindenki angyal, aki csak erre jár. Lehet, hogy ezek az idegenek is így lettek angyalok, hogy nem kezdtek bele ezt elmagyarázni olyan embereknek, akiknek előtte sok mást is el kellett volna magyarázni. Aztán ott van még az is, hogy te se tiltakoznál, ha egy idegen kontinensen angyalként kezelnének a helyiek, ha ezzel megúsznál egy csomó lehetséges problémát. Szóval én ezért nem haragszom rájuk és már itt sem végzem a máglyán, ha erről beszélek.


Kérdések

Ha nem vagy vallásos, akkor mi vagy?
Istenkereső. Legalábbis erre jutottak fönn, amikor leesett nekik, hogy egy ateista jutott be az isteni szintre. Bár ez így nem pontos, mert tudományos szemmel állok az ezotériához. Ez azt jelenti, hogy nincs arra bizonyíték, hogy isten létezik, ám arra sincs, hogy nem létezik. Ha istent keresem, akkor nem ölhetnek meg és az csak hab a tortán, hogy elkezdte őket is érdekelni a dolog, hogy mire jutok ezzel kapcsolatban. De itt nem mondhatom azt, hogy istenkereső vagyok, ehelyett egy szinonímáját mondom, hogy halálkutató vagyok. Ugyanis a kettő egy és ugyanaz.

Akkor miért nevezed magad istennek?
A tudatom eljutott a 42. dimenzióig. Az ezósok azt mondják, istent önmagadban találod. Te meg azt, hogy vállaljam fel önmagam.

Ha ezek komoly dolgok, miért poénkodod el?
Pont ezért. Ha poén lenne, nagyon komolyan venném.

Azok az angyalok, akiket mi szárnyas lényekként ismerünk léteznek?
Ha ezt hiszed, már biztosan léteznek, mert a hiteddel is teremteni tudsz. Ha a világ egy holografikus videojáték, biztos van egy csomó olyan funkciója, amiről nem is tudsz. Amit ezen a weboldalon látsz, csak egy apró szelete az egésznek és a célja nem az, hogy észt szórjon, hanem hogy megtanítson gondolkozni és arra, hogyan érdemes.