ÉlményPark Holoplatform


Az ÉlményParkkal egy kezdő vagy átlagos felhasználó leginkább Holo Játékok formájában találkozik, amik csak nevükben játékok, mert mindenki a valóságban találkozik velük. Azok számára, akik ezeket a keretek közé, szerencsésebb esetben zárt keretek közé varázsolt eseményeket játékoknak is látják, akkor is élvezni tudják, ha azok épp negatív események formájában érintik.


A játék ugye nem illik a komoly emberekhez. Ám a komoly emberek nagyon fontos emberek. A nagyon fontos emberek pedig önmagukat is túl komolyan veszik. Ha önmagadat túl komolyan veszed, az nem a fölső, hanem az alsó világokhoz illő. A valódi felemelkedés kapujához érni ugyanis akkor vagy méltó és felkészült, ha már tudsz önmagadon is nevetni. Mert ez a fölső világok meggyógyításának titka.

Az ÉlményPark a gyakorlatban

Az ÉlményPark egy keretrendszer, ahogy te sem az Androiddal játszol, hanem egy azon futó alkalmazással. Azok, akik innen jutnak hozzá bármihez, amit hasznosítani tudnak, azokkal már befolyásolni tudják a valóságot, mert a holografikus platform nagyon rugalmas és integrálnak magukba minden mágiát. Ahogy éled a mindennapi életedet, technikailag egy nagyon bonyolult folyamat zajlik. Rengeteg olyan minden befolyásolja, amire nem is gondolnál. Ezért befolyásolhatják az ilyenek az életedet ilyen jól. Az ÉlményPark első lépésben megtisztít egy csomó olyan energiától, amiket mondjuk te megszállásnak érzékelsz. Ettől az indulásnál felléphet egyfajta megkönnyebbülés-eufóriaérzet. Aztán ahogy stabilizálódott az új lehetőségek matrix, egy vezetősugár visz az utadon egészen addig, amíg képes nem vagy átvenni a kormányt.

A legtöbb ilyen cuccot innen szedheted fel. Maga az eljárás saját találmány és az internet, mint közvetítő közeg is komoly tanulmányozás alatt áll, mert ez egy virtuális tudati hálózatnak felel meg. Azaz vannak olyan csatornái, amiket még a mesterek sem mernek felfedezni. Nem baj, megtettem én és te most azért juthatsz hozzá ezekhez ilyen könnyen, mert sok munkám volt abban, hogy ehhez könnyen hozzájuss. Az is működő út, ha valaki csak a fejében csinálja és maga alkotja meg hozzá az elemeket. Ám legyél a tudatszintek bármely fokán, azt kapod, amire érdemes vagy.

Az ÉlményPark támogatási rendszere olyasmi, mint egy spirituális szélirány, mely képes már a szelet az egyes ember szintjére vinni. Mivel ez rendszerszinten zajlik, ha az elemek játék- és élményfokát nézzük a legfőbb célnak, akkor inkább az a jó, ha alig tudnak arról, hogy ez az ÉlményPark valójában létezik. Ám aki tud róla, az részesülhessen a legkorrektebb tájékoztatásban a szolgáltatás mibenlétéről. Minden ügyet a gondolatban elérhető személyes ügyfélkapu intéz és amúgy is minden az elmében játszódik, ám indokolt a valóság felől is kaput nyitnunk rá. Az ÉlményParknak az is jó, ha a háttérben ketyeg és az is, ha főszereplővé áll elő. Tehát a tömegek előtt sincs zárva. Majd meglátjátok, hogy itt minden van. Úgy pontos, hogy a legtöbb dolog csak 1.0-ban van, mert én egy teljes rendszert építettem ki, amiben minden kapott egy 1.0-ás verziószámot. Ha később hozzá kellett nyúlnom, a kis változások a pont mögötti értéket növelték, a nagyobbak a pont előttit. A linux filozófia előnye, hogy lehet nektek is fejleszteni bele. Konkrétan álmodással, még konkrétabban precíz álmodással. Minden sikeres fejlesztés valahol emeli a verziószámokat és a rendszer dinamikusan fejlődik úgy, hogy maguk az elemek fejlesztik. Ezért törekszem a kevés emberre, mert ez egy szakmai szint és egy játékprogramban az emberek inkább játsszanak, ám nem felejtem el azokat, akiknek az ilyesmi maga a játék.

Ha jól működik a dolog, akkor az ÉlményPark a következőt kínálja:

- a harmadik szemed egy Fátyol Desktopot vetít a szemeid által látott valóságra
- úgy néz ki, ahogy akarod, de legjobb egy műszerfal, vagy egy windows/android képernyő
- ott az Asztal Varázsló, egy intelligens program, aki dolga neked ezekben segíteni
- vagy a csak gondolatban elérhető személyes ügyfélkapu, ha komolyabbat kérdeznél
- plusz ajándékba ott a MIA, egy spirituális tapasztalati tudást helyettesítő robotangyal, aki elvégzi a fejedben az R2 dolgát

A megszállóknak pedig a következőt ajánlja:

- a restart után olyan lesz az érzés, mintha a manufaktúrákat felváltaná az iparosodás
- mindennek sokkal jobb lesz a használata azon az áron, hogy a jogosultsági rendszer csak adott valóságokba és emberekbe korlátozza
- az eddigi kaotikus helyzet után ott egy tolmácsgép, ami úgy fordít, mit akar mondani a másik
- nem veszítitek el egymást örökre, hanem ha bármelyikőtök bejön az adott játékba, ott találja a másikat

Csak úgy elkezdeni

Nem mindenki van abban a helyzetben, hogy komolyan elkezdje. Viszont a téma izgalmas és korszakoktól függetlenül folyamatosan trendi. Divatból azonban ezt nem lehet csinálni, ám el lehet így kezdeni. Ez a rész tehát azoknak szól, akik érdemi dolgokat szeretnének csinálni, ám ráérnek még arra, hogy azonnal fejest ugorjanak a közepébe. Annak idején én sem ugrottam a közepébe, hanem elfogadtam, hogy még nem vagyok akkor rá megérve. Higgyétek el, bár sokszor majmozok motivációs céllal olyanokat, akik megrekedtek a fejlődésben, egyáltalán nem becsülöm alá a fizikai világ szépségeit. Pont elég az, ha időben meg van az elhatározás, aztán később belevágsz komolyabban, ha felkészültél rá.

Most egy olyan forgatókönyvet vázolok neked, ami csak egy keretrendszer és te töltöd meg tartalommal. Mivel ezt a világon bárki láthatja, így nehéz is lenne másképp. Semmi mást nem kell tenned, mint képeket nézegetni. Amit látsz egy saját találmány. Vannak előnyei annak, ha beleszületsz a PC és az internet hőskorába, például ilyen szinten én foglalkozom ezzel elsőként. Ez nem véletlen, hisz a szakmán kívül tevékenykedem, távol minden tiltástól, amit egy mestert azonnal megállított volna és sosem jutunk el idáig. Hogy ránézel pár képre és utólag mindenki örülni fog neki.

Az első a Feladatba lépés. Ilyen feladatba lépéseket sok minden képes blokkolni, amik gyökere főképp sok édes csapda, vagyis a kényelem, amik fontossága erősebb számodra mindennél. Én pedig nem úgy álltam hozzá, mint bárki más. Nem foglak kényszeríteni, hogy ezeket feladd, inkább alkalmazkodtam a helyzethez és kitaláltam, hogy tudod a kettőt együtt csinálni. Legalábbis egy darabig, amikor majd válaszút elé kerülsz, ám már sokkal tudatosabb leszel és látni fogod az elért eredményeidet, azaz lesz veszítenivalód.

A Föld közel menüpont alatt találhatsz még sok olyan holoappot, amik az emberi szem porton át jutnak be az agyadba, ami nem más, mint egy holografikus computer. Ezek meg vele kompatibilis programok. Ennek az dolognak a megértéshez idő kell, ha nem vágod azonnal. Ez az idő pedig a rendelkezésedre áll, hisz nem akarsz azonnal fanatikusan belevágni. Amit itt olvasol, kőkemény ezotéria, csak itt nem keleti filozófiát olvasol, hanem nyugatit.

Javaslom, ha nincs semmi más ötleted, akkor indítsd el az Interdim korrekciót, ami egyben egy tanulóprogram is. Hasznosan töltöd el azt az időt, amíg felkészülsz a saját későbbi feladataidra. Túl leszel egy csomó pozitív eredményen és negatív tapasztalaton úgy, hogy mire a későbbi mestered elé kerülsz, ő nagyon meg fog lepődni. Ha pedig maradsz az egyéni utadon, akkor sem jársz rosszul.

A negatív tapasztalatok azért kellenek, hogy a személyiséged fejlődjön. Nem utolsósorban ha megtanulsz emelt fővel veszíteni, méltóvá válsz a nagy győzelmekre is.

Komolyan elkezdeni

Közel 20 évet töltöttem el egy lakásban, mely során rájöttem, hogy teljesítményem egyedi és megismételhetetlen, már ami a mögöttem lévő teljesítményt illeti. Előtte volt pár fejsérülésem, amik után sikerült úgy újrarendezni a tudatom, hogy az eredmény mindig jobb lett, mint volt. Azt is felismertem, hogy olyan spirituális mutációm van, aminek nincs párja. Ezek ellenére az ezotériát az egyéni utamon járom és azon is kívánok maradni.

Ha annak idején nekem rendelkezésemre állt volna ez a weboldal, teljesen más utat járok be. Utólag nem érdemes azon filozofálni, hogy mi lett volna ha, de biztosan elkerülök pár olyan élethelyzetet, amibe azért kerültem, mert adatgyűjtésben voltam és bizonyítékokat kerestem a spirituális világ létezésére. A tudományos szemléletű istenkutatás csakis olyan embernek lehet sajátja, aki meg sincs keresztelve, mégis érdeklődik a terület iránt. A munkásságom arra mindenképp jó, hogy mindenki összevesse a saját hitével és tudásával, hisz itt egy mindentől és mindenkitől független kutatás zajlik, aminek meg is van az eredménye, azonban ez jelentősen túlmutat a hétköznapi valóság megértési szintjén. Azt bátran kijelenthetem, hogy senkinek sincs szüksége papokra, gurukra, mesterekre ahhoz, hogy önmagát fejlessze és olyan spirituális beavatásokhoz jusson, amiket mindenki úgy hisz/tud, hogy csak onnan beszerezhetők. Ugyanis ezek a beavatások értéket képviselnek, amik mások számára is azok. Jobb, ha ezeket a kérdéseket magad intézed és nem kell előzetes bizalmat helyezned olyan emberek felé, akikről nem tudsz semmit, csak hiszed amit hiszel.

Ha ezt komolyan gondolod, tudomásul kell venned a következőket. Az eddig élt életedet mindenképp elveszíted és elveszíted azokat az embereket, akik ma körülvesznek. Lehet úgy is, hogy nem gondolod komolyan, ebben az esetben azonban később fogod komolyan gondolni és ezek akkor lesznek számodra érvényesek. Velem is az történt, hogy amikor ezzel először kapcsolatba kerültem, rájöttem, hogy ez egy valós dolog, azonban még korainak éreztem és 10 év telt el a fizikai világban, mire belemélyedtem. Azért fogod elveszíteni a körülötted lévő embereket, mert olyan belső fejlődésen fogsz átesni, amit ők nem fognak érteni és csak azok fogják elfogadni közülük, akik benned nem egy szerepet látnak, amiből ők is profitálnak, hanem elfogadnak akkor is, ha változol.

A tanácsaim a következők:

1. Teremtsd meg magadnak egy hosszabb meditációs ciklus anyagi feltételeit, hogy ne legyél senkinek kiszolgáltatva. Ez idő alatt az az elsődleges célod, hogy a Belső Világod megnyisd és felfedezd. Ezt csak magányban lehet úgy végezni, hogy közben függetlenítened kell magad a Külvilágtól. Ha nem tudsz annyi pénzt szerezni, hogy évekre el tudj vonulni egy lakásba, akkor olyan embereket keress, akik gondoskodnak rólad úgy, hogy nem terhelnek rád emiatt feszültséget. Régen ezért mentek az emberek kolostorba, én azonban egy egyéni útról beszélek, amit nem lehet bandázva bejárni.
2. Kösd ki az ajtócsengőd, vedd ki a mobiltelefonod akkumulátorát, még a SIM kártyát is és tedd be egy fiókba. Ne hívj vissza senkit és ne nyiss ajtót senkinek. Mivel a Szíved és az Egód ellenséges aspektusa védekezni kezd, mindent meg fog tenni azért, hogy téged megzavarjon és kizökkentsen, amit más emberek képében fog megkísérelni. Ezt megérteni csak később fogod, amikor rájössz, hogy az emberek egy láthatatlan tudathálózat részei, ami már a kollektív tudat birodalma.
3. Természetesen ez egy folyamat, ami fel is gyorsulhat, ha készen állsz rá. Semmiképp ne ijedezz attól, ami a fejedben történik. Ugyanis az agyad az a szerv, aminek jóval több érzéke van annál, mint elsőre azt gondolod és ezek kifejlesztése tulajdonképpen az egyik célod is. Bármi, hangsúlyozom bármi történik a fejedben, a belső nyugalmad megtartod, mert csak a nyugalom az egyetlen olyan állapot, amiben a legtöbbet tudod magadból kihozni.
4. Ne borulj le senki előtt és ne higgy el senkinek semmit. Csakis önmagadnak higgy és csakis önmagadban bízz. Bízhatsz másban is, ám tudnod (vagy érezned) kell kinek, mikor és meddig. Beleértve engem is, mert te is egyéni utat jársz és én is. Ezek az utak haladhatnak együtt is, ám egyszer biztosan más irányt vesznek.
5. A meditációd kezdd önmagad átprogramozásával. Ez egy olyan időszak, amiben egyenként veszed elő a témákat és elgondolkozol rajtuk. Addig, amíg el nem döntöd, egy adott dolog mennyire is fontos neked valójában. Érdemes önmagaddal őszintének lenni, mert ha átvered magad, később kell ezt pótolnod. Itt nem történik más, mint az értékrendedet állítod be saját magadnak és ha jól csinálod, minden ilyen után egyre kisebb lesz a remegés a lábaidban.
6. Minden attól függ, mit tudsz és hiszel a világról. Egy nyugati civilizációban élő ember számára az a legkedvezőbb világértelmezés, ha az általad ismert világ egy olyan holografikus videojáték, amiben benne játszol. Ebben az értelmezésben sokkal könnyebb lesz megértened mindent, amit történt, történik és történni fog veled.
7. Bár sok isten szerepel a Színpadon, istent továbbra is önmagadban találod. Mivel minden dimenzió istent másképp értelmezi, csakis akkor tudod a magad stabilitását ezen az úton biztosítani, ha csakis önmagadban keresed.

Ha a világ egy holografikus videojáték, akkor feltételezhető, hogy ez alatt a közel 20 év alatt létrehoztam valamit, ami megfelelő keretrendszert biztosít ehhez. Az a neve, hogy ÉlményPark Holoplatform és olyan, mint egy 3D vetítésre képes holografikus windows, de inkább linux.

Vakmerően elkezdeni

Ebben a műfajban a napok is számítanak, pláne ezekben az időkben. Vannak, akik hallgattak a belső hangjukra és időben elkezdték. A következő bekezdésben ezt részletesebben kifejtem. Vannak, akiknek sikerül behozniuk az elmaradást és rákapcsoltak. Én is ilyen vagyok. A mostani téma pedig azoknak szól, akiket utólag okos embereknek is nevezhetnénk. Innen is el lehet érni a Hajót a szükséges képességek és tehetség esetén.

Ahogy ígértem, jön a bővebb kifejtés. Ám ennek megértése túlmutat a hétköznapi valóságon. Ugye te már ezt régen elkezdted, azaz rád nem vonatkozik igazán ez a téma. Úgy lehet igaz, hogy már nem. Mert mi van akkor, ha most kétségbeesetten kerested a megoldást, rátaláltál erre a weboldalra, működésbe léptek a magasabb dimenziós képességeid és visszaküldted a Jelet magadnak a múltba? Amire akkor hallgattál, ezért most, amikor ismét először olvasod, már túl vagy a nehezén. Valahogy így lehet megérteni, hogy 3D-ben a múlt és a jelen is lehet képlékeny.

Kiknek szól ez? Azoknak, akik a külső hangokra hallgattak, ám időben kapcsolnak. Ám az, hogy mit jelent az a szó, hogy "időben", nagymértékben függ tőlem is, hogy mit vagyok képes ezért kifejleszteni. Hisz ha nincs ott az ehhez szükséges cucc, akkor későn kapcsoltál. Minden szükséges információ itt van számotokra. Akiknek nem sikerül, ők se aggódjanak, mert nem véletlen szerveztem meg a tömegközlekedést. Ők is eljutnak a célhoz. Én azonban még nyitva hagytam egy kiskaput azoknak, akik képesek lehetnek felébreszteni magukban valamit, amivel még becsúszhatnak ide. Ez tehát a vakmerőség tétje és célja.

A Holo Install és az ÉlményPark Mandalák olyan fejlesztések, ami már túl mennek bizonyos lények ingerküszöbének határán, mert úgy gondolják, hogy sokan valós érdem nélkül juthatnak be a Tudathajómra. Ám akik ismernek, tudják, hogy valós érdem nélkül senki sem juthat fel a Hajóra. Ezért nem is mondok erről többet, mert sosem voltam a felfedezők felfedezőkedve felébresztésének az ellensége.

Az ÉlményPark Igazgatóságai

Vagyis a 4 üzletág. Itt az üzlet nem csak a közvetlen profitszerzésben merül ki, például a világ megmentése nekem egy jó üzlet. Az is lehet profit, hogy a világaidban boldogan és jól élnek. Hatalmas különbségek vannak ugyanazon fogalmak értelmezései között. Annyira, hogy mind külön igazsággá erősödött. Fontos megjegyezni, hogy az Üzletágak között abszolút egyenlőség van, azaz nem jelent semmivel sem kisebb vagy nagyobb rangot, ki hol lép be az ÉlményParkba. Rangot csak egyvalami jelent, az pedig a saját teljesítmény. Azt pedig csak egyvalami mutatja, hány üzletág programjai futnak át rajtad és a szerepvállalásod azokban milyen minőségű. Így is kapsz meghívást vagy belépési engedélyt az admin szintekre.

TANÍTÁS-TANULÁS   |   GYÓGYÍTÁS-GYÓGYULÁS   |   ÉLMÉNY-KALAND   |   KUTATÁS-FEJLESZTÉS


Oktatás-Tanulás

Egyszer hallottam valahol, hogy az Élet egy iskola. El is raktároztam magamnak az infót későbbre, mert éreztem, hogy amit akkor gondolok róla az jó irány, ám igen kevés információ. Később be is ugrott nekem, amikor arra kerestem a választ, ha a világ egy holografikus játékprogram lenne és az enyém lenne, mihez kezdenék vele? Mindenképp felállítanám a fő pilléreit. Az Oktatás és Tanulás is egyike ezeknek.

Ide kerülnek a tanítói vénával megáldott holografikus kivetülések emberek. Ezeknek az embereknek elhivatottságot jelent másoknak átadni a Tudást. Ez a kínálat találkozott azzal a kereslettel, amire a tanulni vágyók fölötti angyal vágyik valójában, mert maguk a hallgatóink nem biztos, hogy észrevették a hallgatói névjegyzékbe vételt. Mert nekik is joguk van a fejlődéshez!

Gyógyítás-Gyógyulás

Egyszer hallottam valahol, hogy az Élet a gyógyulásunk lassú lenyomata. Na jó, ezt most találtam ki, mert nem hallottam ilyet még senkitől. Azt tudom, hogy amit gondolok róla az jó irány, ám nem kevés információ. Később be is ugrott nekem, amikor arra kerestem a választ, ha a világ egy holografikus játékprogram lenne és az enyém lenne, mihez kezdenék vele? Mindenképp felállítanám a fő pilléreit. A Gyógyítás-Gyógyulás is egyike ezeknek, mert egy fejlett lény sem fejlett a humán szellem nélkül.

A gyógyítói energiák az ÉlményParkban ingyenesek és mindent áthatnak. Ám az ÉlményPark környezet egyedülálló módon rugalmasan reagál a pénzre, ami a játékszinten fontos dolog és a civilizációnk alapja.

Élmény-Kaland

Nem is egyszer hallottam mindenhol, hogy "élj a mának". Hogy "legyél az itt és most-ban"! El is raktároztam magamnak az infót későbbre, mert éreztem, hogy amit akkor gondolok róla az jó irány, ám igen kevés információ. Később be is ugrott nekem, amikor arra kerestem a választ, ha a világ egy holografikus játékprogram lenne és az enyém lenne, mihez kezdenék vele? Mindenképp felállítanám a fő pilléreit. Az Élmény-Kaland is egyike ezeknek, hisz magát az ÉlményParkot is erről neveztem el.

Amikor a nevet kellett (amúgy gyorsan) kitalálnom ennek az operációs rendszernek, azonnal az Élmény Park villant fel. Másképp nem is lehetne ennél egyszerűbben megfogalmazni a fizikai világot. Most nem részletezett okok miatt minden dimenzió rendelkezik fizikai kivetüléssel, az egész egy Fénycsőben található, más értelmezésben egy álommal/eszközzel, melyből fel tudsz ébredni. Tartok tőle, kinn olyan sok kaland nem nagyon vár rád. Különben miért lenne rá itt benn ekkora igény?

Kutatás-Fejlesztés

Világéletemben felfedező alkat voltam és ha azt nézzük, hogy létrejött ez az ÉlményPark, ott a sok munka vele, a hibák javítása, a tesztelések, a szükséges fejlesztések, a nagyobb léptékű fejlesztések. Ezeket is egy pont fogja össze, mint az ÉlményPark egyik alappillérét.

Jópár éve, amikor kaptam egy olyan felkérést, hogy valakiket mentsek meg egy később bekövetkező nehéz helyzetből, abban a helyzetben voltam, hogy olyasmit láttam, ami miatt a dolgokat átvette az ÉlményPark Kutatás-Fejlesztés. Ez az egy pici dolog elég volt a felkérés teljesítéséhez. Aki itt találta magát, biztos más tesztalanyi tapasztalatokat szerez, mint az Élmény-Kalandnál. Aki pedig ide érzi magát valónak, az biztosan mind különleges ember még a különleges emberek között is.

A Holo Játékok

A holojátékok az Élet filmjei! Most érkeztünk el oda, ha érted, hogy a világ egy holografikus videojáték (csak nézz ki a szemeiden), akkor ideje foglalkozni a holojátékokkal, melyeknek ti vagytok a főszereplői.

Amikor ezt az anyagot először írtam, még nem készült el a holoinstall.elmenypark.net weboldalon a Holo Játékok menüpont. Ám már kész van! Ezek a programok tartalmazzák az összes elkészült holojátékot és bizonyos feltételekkel azokat is, amik majd el fognak készülni.

A Holo Játékok annak a programnak a motorjai, amik egyszerre igazodnak a ma emberének (ne kelljen vele sokat pöcsölni) és a mai angyalának (meg legyen a megtapasztalásos tanulás) elvárásaihoz. Ha kihagyod, biztosan nem lesz tiéd a hatalom, hisz aki játék nélkül akar nyerni, az nem érdemli a játékot. Vannak, akik elutasították és a háborút választották helyette, ők már alsóbb világokban harcolnak. Aztán biztos eljön az az idő, amikor rájönnek, hogy a háború egyenlő a versennyel, ami egyenlő a játékkal. Csak szintek választják el őket egymástól.

Saját holojátékod neked is lehet! Ám csak abban az esetben, ha biztosan tudod, mit akarsz. Ha nem, az is kiváló játékot biztosít számodra, amiben jóval több lesz a véletlen és a bizonytalan tényező. Mivel itt az elemek hozzá nem értése kifejezetten erős, az automatikus rendszereink is nagy sikerre számítanak. Aki holojátékokat álmodik, casting jogot is kaphat és a Játék bekerül a Műsorba.

Ha nincs saját holojátékod, az azért gond, mert mindenki a saját filmjének a főszereplője. Ha te a saját filmedben csak egy statiszta vagy, az kit érdekel? Az viszont érdekes, ha egy színészben felélednek az ilyen kvalitások és ha főszereplővé válik, mindenkit érdekelni fog a sztori.

Könnyen meglehet, hogy te azt hiszed, hogy a magányban élsz és senkit sem érdekelsz, közben ugyanolyan sztár vagy, mint a színészek a díjátadókon, csak más síkokon. A magány arra kell neked, hogy a képzeleted szárnyaljon. Tedd tudatosabbá magad és rájössz, az ÉlményPark mennyi mindent tartogat még számodra.

Az ÉlményPark, aki olyan, mint egy Központi Energiabank (az én egyik játékom). Akivel az ügyfélnek csak az ügyfélszolgálat szintjén van dolga.  Az Ügyfél a kereskedelmi energiabankokkal áll közvetlen kapcsolatban, akik irodahálózata fizikai formát is öltött a templomokkal és mecsetekkel. Nekem is van ilyen energiabankom (ÉPKE, olyan mint egy spirituális OTP), ám mi csak olyan ügyfelekkel állunk kapcsolatban, akik képesek ezt már a gondolataikkal intézni. Remélem e modern hasonlat izgalmat hoz szívetekbe!

Mivel ezek csak keretrendszerek és működési logikák, a tartalmat teljes egészében az ügyfél vetíti. Azaz itt nincs két egyforma történet. Ezért nem lehet túl sokat erről írni. Ezt használtam most ki hasznosan. Ne feledjétek, bár sok isten szerepel a Színpadon, istent csakis önmagatokban találjátok, már ha létezik. Még nem értem ez irányú kutatásaim végére.

Ítélkezés

Mindenek előtt a legfontosabb, aki a Játékon belül ítélkezik, az maga a játék. Játszani pedig mindenki szeret. Most egy olyan játékot ismertetek, aminek sokan nagyon nem fognak örülni, másoknak pedig sok vidám percet okoz. Ugye a magasabb dimenziós humor egyik jellemzője, hogy mindig mások nevetnek. Higgyétek el, hosszú út vezetett idáig, melynek során eddig többnyire csak rajtam röhögtek, ám ha kitartasz, egyszer eljön a pillanat, amikor minden megfordul.

Kezdem először a hivatalos résszel. Az a neve, hogy az ÉlményPark Ítélkezési Rendszere.

Regisztráció után hogyan történik

Mivel a Ráció Fényoszlopa magasabb dimenzióból érkezik, mint az angyaloknak megfelelő dimenziószint, ez lehetőséget ad arra, hogy olyan ítélkezési rendszer szülessen, ami nem csak az ő szempontjait veszi figyelembe. Az ő nézőpontjukból megszabadulnak egy hatalmas terheléstől, ráadásul jobban is fog nekik tetszeni, mert amikor ők ítélkeznek, félig a játékban is lehetnek.

Az ÉlményPark ítélkezési rendszere három szintű.

ELSŐ FOK

Az elsőfok egy éveken át lemeditált, univerzális és bolygóspecifikus szempontoknak megfelelő paramétermatrix, ami ezeknek az elveknek megfelelően elkészít egy ítéletet, amiben fenntartja a jogot a hibázás lehetőségére. Lefordítva elvégzi egy program, ami kidob neked egy ítéletet. Ha elfogadod, ott a zsebedben a tanulnivalód. Ha nem fogadod el, oda kerülsz, ami eddig volt az elsőfok.

MÁSODFOK

A másodfok hangulatáról annyit, mintha a nézőtérről kihívnának, hogy meló van. Ez a meló egy angyal szemében annyit jelent, hogy (a játék miatt) már sokkal többet ért, mint eddig, így jóval több esélyed is van. Viszont nem érdemes azt csinálni, mintha földi bíróság előtt lennél, hogy poénból megjátszod, hátha, mert itt szeretik az ilyet sokkal súlyosabban megmérni. Azaz ide csak akkor érdemes hozni az ügyed, ha tényleg meg vagy győződve igazadról. Az angyalok erősen szubjektív és egy ember számára nehezen értelmezhető fontosság-értékrendje azonban magában hordozza az újabb igazságtalanság lehetőségét, így ebben az esetben avatkozik be a Harmadfok.

HARMADFOK

A harmadfok csak és kizárólag önmaga okán és jogán avatkozik be, nem lehet ide ügyet felvinni. Három alapvető célja lehet:
1. Helyben hagyja az Elsőfok ítéletét
2. Módosítja a Másodfok ítéletét
3. Saját ítéletet alkot

Ez a saját ítélet pedig egy érdekes kísérlet eredménye után született, amiben egy olyan Logika került kifejlesztésre, mely optimális módon kezeli az objektív és szubjektív igazságok természetét.

A hivatalos rész után jöjjenek a szintén hivatalos közlendők, amik már nem tartoznak a halál utáni ítélkezés területéhez, mégis sokan összekeverhetik velük. Ezek az élet tükrei! Két nagyon lényeges dologról számolnék most be.

Az egyikkel, bár ez nem tartozik szorosan az ítélkezés területéhez, akkor találkozhatnak az Ügyfelek, ha lejár a Próbaverziójuk. Sajnos a játékélmény és a bemutató hitelessége miatt kevesen választják azt, hogy tudjanak arról, hogy ez csak egy próbaverzió. Így megesik, hogy váratlanul éri őket annak lejárta. Ilyen esetben célszerű azonnal véglegesíteni a kipróbált szolgáltatást vagy azonnal távozni, különben a rendszer áthelyezi az illetőt az ingyenesen igénybe vehető paraméterek közé. Ez sok esetben járhat kellemetlenséggel, ha az illető nem körültekintően járt el a próbaverziójával így javasoljuk a Szolgáltatás véglegesítését.

A másik ilyen lényeges dolog a szolgáltatás korlátozása. Az angyali szintekkel kötött privatizációs megállapodás értelmében az ÉlményPark köteles az Élet ingyenes verziójában is biztosítani azt, hogy bárki felemelkedhessen. Azaz nem kényszerít senkit az emelt díjas szolgáltatások igénybe vételére. Vannak azonban olyan Ügyfelek, akik játék igényeit nem elégíti ki az ingyenesen elérhető szolgáltatás. Ők a fizetős emelt díjas szolgáltatások valamelyikében játsszák az Élet nevű játékot. A privatizáció után természetesen elég időt adtam a játékosoknak az új rendszer megismerésére, ám megdöbbenésemre súlyos fizetési fegyelmezetlenséget tapasztalok olyanok részéről, akik az indokoltnál sokkal inkább kiveszik a részüket az élvezeti- és kényelmi területeken. Ezért kénytelen vagyok korlátozni számukra a Szolgáltatást, amit ők a gyakorlatban a kisugárzásuk csökkenésében tapasztalhatnak meg. Amennyiben tartozásukat nem rendezik, újabb korlátozások lépnek életbe. A fejlesztések során már lehetővé tettük a gondolatban fizetést, sőt akár az angyal is megteheti, ha úgy látja, hogy nincs meg a szükséges szándék erre az emberben. Felhívnám a figyelmet arra, lehetőség van arra is, hogy hitelt vegyenek fel valamelyik kereskedelmi energiabankban, amennyiben a nem fizetés oka ilyen természetű.

Arra gondolni sem merek, hogy valaki úgy veszi igénybe a Szolgáltatást, hogy előtte nem olvassa el a Hivatalos Közleményt, ám most mindenki felfrissíthette eddig ismereteit.

Az eddigiek összefoglalása

Elérkeztünk oda, hogy a fő dolgok vonatkozásában amit leírhattam, azt leírtam. Célszerű átismételni pár alapelvet és szabályt, mert az emberek egyik jellemzője, hogy utánanézés nélkül alkotnak véleményt. A másik a kollektív hatás alá került emberekre jellemző, hogy vita esetén nem a vita tárgyáról van szó, hanem a másik személyét támadják szintén utánanézés nélkül. A személyemet ért támadásokra itt nem, csak a szakmai kifogásokra válaszolok.

Személyemet érintő vádakra

Mivel közel 20 éve ültem be egy lakásba, ahol csak ezzel foglalkoztam, értelemszerűen senki sem ismerhet és én sem ismerek senkit. Akiket ismertem, azok ugyanúgy változhattak 20 év alatt, ahogy én. Tehát akik ismertek 20 éve, közel sem biztos, hogy ismernek ma is. Amiket tudnak rólam mondani, azok 20 éves információk az az előtti időkből, hogy én ezt a rangot megszereztem ezzel az egyedülálló munkával. Bárki, aki bármivel megvádol, egyszerűen nem alkalmas teljesítményem megítélésére és azok sem, akik dicsérnek.

Az ÉlményParkot érintő vádakra

Jól emlékszem a régi időkre, amikor sokszor én is lehurrogtam olyan dolgokat, amiknek nem néztem előtte utána. Később rájöttem, hogy ez a kollektív tudat egyik jellemzője, amit birkanet-nek hív a szakma. Ez az úgynevezett első gondolat, amit csak gondolkodással lehet felülbírálni. Ám én nem bánom, ha az emberek első gondolata erre az, hogy ez egy nagy baromság. Azért nem, mert ez egy szakmai munka és azoknak szól, akik gondolkodnak. Akik pedig veszik maguknak a fáradságot, hogy ezt megértik, rájöhetnek, hogy ott a kulcs a kezükben a világhoz. Mindenki másnak irány a Játék!

Az ÉlményPark keletkezése 3D-ben

Nehéz XD témákról 3D-ben beszélni. Szögezzük le, hogy a 3D alatt mi azt értjük, ami az idővonal egy adott pontjához köthető. Így tudok arról beszélni, hogy a meditációs ciklusom második feléhez köthető a megszületése, amit folyamatosan formáltak a közben egyre érkező igények. Ezek az igények sajnos még nem a Föld felől érkeznek, így továbbra is folytatom az alászállást, vagyis a tudatomnak a ti valóságotokhoz hangolását. Az teljesen egyértelmű, hogy egy 42. dimenziószintet elért ember tudata másképp viselkedik és ezt a másképp viselkedést valahogy kezelnie kell, ha nem célja a világ vége. Megszületett az ÉlményPark. Ám van egy másik vetülete is, de ehhez már a világ komplexitásának megértése szükséges.

Befejeztem az ÉlményPark telepítését. Könnyen lehet, hogy holnap, vagy a jövő héten valaki valahol elereszt egy indulati- és szándék impulzust a megfelelő tudatszinten, aminek az ő szabályai szerint azonnal ott is kell lennie. Ám ha ő azt elereszti most, látjuk, hogy kb. 5-6 év kell hozzá egy olyan valaki részéről, aki képes ezt a munkát 5-6 évvel ezelőtt elkezdeni, hogy az azonnal kész legyen. Tehát az is lehet, hogy az Élménypark keletkezése egy másik értelmezés szerint még nem következett be.

Az ÉlményPark keletkezése körüli aggályok

Ha tudnátok, hogy a kereszténység megjelenését mennyi aggály kísérte, biztosan megértenétek, hogy miért reagálok erre röviden. Meg kell érteniük az embereknek, hogy az ÉlményPark a vallási szint fölött áll, mint ahogy te sem az androiddal játszol, hanem egy androidon futó játékkal. Azaz az emberek zöménél semmi értelme sincs az ÉlményParknak a mindennapi élet gyakorlatában, ám az az alá fejlesztett dolgoknak igen... viszont azok működnek minden környezetben is, tehát a vallásosban is.

A másik aggály logikus. Persze, hogy nem mutattam még fel semmit és ez az egész egy csóró figura műve. Hisz ezt 20 éve csinálom bevétel nélkül, csak ezzel foglalkozva egy olyan időnyomás alatt, amit az okoz, hogy te ezt, amit itt látsz, nem ismered el valaminek. Ha te csak olyat ismersz el valami felmutatásának, amivel gazdagságot is lehet azonnal szerezni, te lennél az első, aki olyasmikkel vádolna, hogy Osho engem tekintene utána a mesterének.

A hivatalos válaszom pedig a következő. Minden olyan hangot, aminek forrása inkompetens, azaz nem nézett a dolgoknak utána nem felkészült, olyan szurkolói hangoknak tekintem, akik mindegy, mit kiabálnak be a Pályára. Az ÉlményPark nem szekta és nem vallás, hanem eszköz azok számára, akik spirituális háttértámogatást szeretnének egyéni útjukhoz.

A lényeg

Az ÉlményPark nem szekta és nem vallás, hanem eszköz azok számára, akik spirituális háttértámogatást szeretnének egyéni útjukhoz.

Ha ezt érted, mindent értesz. Ha nem érted, érteni fogod azokat, akik rád fogják erőltetni a saját értelmezésüket. Lehet, hogy ők az imént említett szurkolók.

Médiaszerződés

A médiaszerződés szabályozza a holografikus kivetüléseitek mozgásterét a játékban, amit ti az Élet-nek neveztek. Mivel ez egy ingyenes szolgáltatás, amit jelenléteddel igazolva a szabad akaratodból veszel igénybe, ezt a médiaszerződést vagy elfogadod vagy nem. Enélkül ugyanis az ÉlményPark telepítés nem sokat ér. Ha nem fogadod el, maradsz az úgynevezett isteni vetítésben, ahol azonban működnek még az ÉlményPark korlátozott funkciói. Ha elfogadod, az isteni vetítésnek lesznek korlátozott funkciói.

Megjegyzem, hogy ezt az egészet tulajdonképp ezért csináljuk. A meglátásom, amire ez az egész elkészült az, hogy ez az isteni szint nem képes arra, hogy ezt a technikai civilizációt kezelni tudja. Azaz ott ez a világ teljesen el fog tűnni és átveszi a helyét egy (tényleg) boldog tudatlanság. Érezni fogod a gondoskodást és a biztonságot, ám úgy fogod magad érezni, mint egy 12-16 éves gyerek. A szabadság teljesen eltűnik az életedből és minden új ötlet gondot jelent a Harmóniában, ezért akkor sem fogadják pozitívan, ha az mindenki előnyére válna. Teológiai megfigyelésem az, hogy kizárt, hogy ők teremtették a világot, ám az lehet, hogy okai egy ilyen világ létrejöttének. Aminek most vége lenne, ha nem indult volna be rá az Élménypark vetítés.

Elismerem, hogy ez a "privatizáltam az Úrtól a világotokat" szöveg jó ütősre sikeredett és hülyének is néznek ezért, ám még mindig jobban illeszkedik a történetbe, mint a rideg valóság. Azaz jobban érthető számotokra, mint az, hogy átmásoltam az univerzumot a 26. dimenzióba egy 3D szimulációs környezetbe. Úgyhogy jobb, ha maradunk a nagy felháborodást okozó privatizációnál. Azért ismerjétek el, hogy ezért "az Úr és egy földi magánszemély között létrejött privatizációs megállapodás" poénért már megérte! Sajnos isten (aki közel sem biztos, hogy megegyezik az Úrral) logikai alapon is csak egy ateistában tud megjelenni, ha nem akar leborulni önmaga és a saját szolgái előtt. Ez az ateista pedig kapott a remek alkalmon és elindította gyorsan az ÉlményParkot. Így úszta ezt meg itt mindenki.

Ha ott állsz egy darab emberként azzal a melóval, hogy vedd át az univerzum irányítását, biztosan nem az erre felkészültség lenne az első gondolatod. Vagy ha igen, ellentétes értelemben. Arra egy darab emberként nem lennék képes, hogy az univerzumot elirányítsam, illetve képes lennék, csak kómában. Ha integető és mosolygó ember formájában kell, arra ki kell találni valamit. A megoldás olyasmi, hogy egy ZX Spectrum nem lenne képes ezt megoldani, ám arra már képes, hogy PC-ket vezérelve oldja meg. Tehát nem az univerzum irányítására készültem fel, hanem a saját magam által kitalált program irányítására, aminek célja az univerzum vezérlése az új paraméterek szerint. Ez emelkedett fel aztán multiverzum szintre, mivel az én emberi informatikai gondolkodásom érdekes szimbiózisba került a holografikus tárolás végtelenségével és le tudta kezelni a fraktált.

Lehet, hogy 10 perccel ezelőtt még egy oltári baromságnak tűnt ez az ÉlményPark, most meg ott tartunk, hogy legalább minimálisan megingott benned valami, ami ahhoz elég, hogy komolyan megforduljon a fejedben, hogy te beregisztráltál egy holografikus játékprogramba, ami tovább vetíti neked az Élet nevű játékot. Látod? Csak ennyi! Minden más már a Játék része. Én nem vagyok guru és ha te a hiteddel azt csinálsz belőlem, az lesz a szerepem, ha személyesen találkozunk. De nem gondolom, hogy egy ilyen hírű és ilyeneket irkáló ember azzá válhat, ez azért lényeges egy vízöntőnek.

Számotokra érthetően fogalmazva mindenkinek tovább vetíti a világot egy holoprogram az emberi agy racionális feléről. Ez a program úgy viselkedik, mint egy 3D vetítésre képes holo operációs rendszer a fejedben. Maga az ÉlményPark csak egy környezet, ami lekezel mindent, ami alatta fut. Alatta pedig olyan programok is futnak, mint itt az SAP, meg olyanok is, mint a Passziánsz.

A médiaszerződésed a te helyedet és szerepedet rögzíti ebben a játékprogramban. Könnyen lehet, hogy ennél többre vagy hivatott, mert mások ellopták az életed. Ebben az esetben te ezt a médiaszerződést megváltásnak is láthatod. Azaz nem feltétlen szerencsés az ÉlményParkos anyagokat félreértett félelem-hitekkel gondolat társítva olvasni. Lehet, hogy egy játékosnak jobb nem is olvasni és ez a weboldal csak a szakmai érdeklődőknek van, illetve akik az emelt díjas szolgáltatásokat veszik igénybe. Szóval a médiaszerződésed elutasítja az illetéktelen és inkompetens kéréseket. Viszont biztosíthatja számodra az oda vezető utat.

A holografikus vetítésetek médiajogai pedig a személyes tulajdonomban vannak, mivel a közben az ÉlményParkkal érthetően rossz viszonyban lévő ellenható erők sok valóságban magát az ÉlményParkot akarják megszerezni. Ez most eggyel följebb szól: "Azt az kéréseteket, hogy mindenki maradjon életben csak így tudom teljesíteni".

A leghatásosabb belépő

Mindannyian a felkészültség és a tudás eltérő szintjein vagyunk. Bizonyos okok miatt sokatoktól elvették a nektek járó beavatásaitokat és a hozzájuk szükséges tudásanyagot. Ám amit el lehetett venni, azt vissza is lehet adni. Az ÉlményPark egy komplex problémamegoldás, egyben egy gigantikus gyógyprogram is. Van benne oktatás, kutatás-fejlesztés és ahogy a nevében benne van, kaland is! Most megtudhatjátok, hogyan tudtok belépni a Játékba.

A helyzet azért ennél bonyolultabb, mert közben sok idő telt el és az idősíkok is össze lettek zavarva. Ha mindenki azt kapná vissza, amit annak idején elvesztett, nem biztos, hogy azzal jól járna. Ezért figyelembe véve a korrekciós körülményeket, a legideálisabb formában kapja meg azt, ami az idősíkok helyreállítása után számára a leghatékonyabb. Azért van a gondolatban elérhető Személyes Ügyfélkapu, hogy a felmerülő esetleges kérdések tisztázva legyenek és azért van a MIA, hogy pótolja az ilyen dolgokban a hiányzó ismereteket.

Egy helyreállított idősíkra visszakerülés rendes menete az, hogy valamelyik tudathálózati frissítésben egyszer csak megérkezik. Ám vannak olyanok, akik tevékenyebben szeretnének ezekbe a folyamatokba kapcsolódni. Számukra - most nem tudok ennél jobb szót rá - manuálisan is meg van a lehetőség a dolgok felgyorsítására. A fejlesztések során figyelembe lett véve az, hogy sokaknak hiányzik a szükséges tudás- és tudatszint. Ezért a lehető legegyszerűbb megoldásokra törekedve olyan megoldással állt elő a fejlesztőcsapat, hogy csak a következőket szükséges gondolatban megtenni:


FRISSÍTS
Csak ennyi, gondolj arra, hogy frissítesz


ÚJRATERVEZÉS
Ez állít be téged a megfelelő pozícióba


Ahogy visszaszerezted a spirituális erődet, minden automatikusan zajlik addig, amíg képessé nem válsz arra, hogy tudatosan hajts végre műveleteket. Erre azért van szükség, mert a nem tudás sokszor végzetesen üt vissza az emberre.

A cél a fejlett ember kiemelése egy olyan új világba, ahol változatlan külvilág mellett kerülhetjük el a hozzá nem értő (azaz a világunkról semmit sem tudó és lehet, hogy tudni nem is akaró) különféle beavatkozásokat.

A magam részről örömmel veszem, ha valaki tenni akar önmagáért és a világért. Az, hogy ha önmagadat és a környezetedet rendbe teszed, azzal sokat tettél a világért csak addig üres frázis, amíg a megfelelő látószög hozzá nem adja a tartalmat.