Modern Mágia


Ne feledd, te nem vagy mágus. Ám az ÉlményPark ingyenes alapfunkcióiban olyan holoappok vannak, amiket használva a mágusok biztosan annak fognak látni. Ezek a mágusok még az általam analógnak nevezett korban élnek és így már érthető számotokra is, miért nem örülnek maradéktalanul az ÉlményParknak.

Ma már mindenki az ÉlményParkhoz van bekötve, aminek bizonyítéka az, hogy világvége után is itt olvasol. Az átmenet munkáltainak fő célja az volt, hogy az Átlépéseket senki ne vegye észre. Mostantól a modern korban élsz az ezotériában is! Ez azonban nem zárja ki azt, ha valaki a régi játékélményben szeretne tovább játszani. Sőt, van egy Krisztus Kapu is, ahol ki is lehet lépni innen, ám a tapasztalatok alapján elmondhatom, hogy mindenki azonnal vissza is akar ide jönni.

A modern mágiában te holoappokat használsz, amik úgy működnek, ahogy a kiterjesztett valóság. Az elmédben van a vezérlés, aminek hatása főképp az ügyességedtől függően jelenik meg a külvilágban. A gondolataid és a megérzéseid jelentik a két fő támpontot akkor, ha nincs nyitva a harmadik szemed, hogy lásd is azt a műszerfalat, amit szintén magad állítasz össze a kedved szerint. Ha nem látod, elképzelni akkor is el tudod és nem tudsz más értékeket így látni, mint amit mutatnia kell.

A spirituális látás sokkal tágabb fogalom a vizuális látásnál. Például nálam a vizuális látás be sincs kapcsolva, mert az csak elvonná a figyelmem a munkáról. A spirituális látást befolyásolják a beavatási szinted, a tudatszinted és a felesleges ügyek, dolgok, emberek jelenlétének mennyisége.

A beavatási szint emelése nem feltétlenül szükséges, ha a hétköznapi valóságban élsz és ott is szeretnél maradni. Akkor érdemes azt emelni, ha több hozzáférést szeretnél a világhoz. Ám ha több hozzáférésed van a világhoz, akkor a felelősségi szinted is nagyobb lesz. Az analóg rendszerben könnyű lehetőség volt, hogy a felelősséget másokra terheld, ám az új rendszer már egyéni szinten mér. Azért érezték sokan már a tudatos regisztrációt is megváltásnak, mert az Élménypark elkezdte rendezni az energiák eddigi felhasználását és utólagos rendezéssel teremti meg az egyéni tudatok szintjén az igazságos működést. Ezért ha csak azért akarod emelni a beavatási szinted, hogy visszaszerezd a tőled ellopott energiákat, ne tedd, inkább éld tovább az életed. Csak akkor mélyedj ebbe bele, ha valóban érdekelnek a világ mélyebb titkai.

A tudatszint nem jelenti automatikusan azt, hogy te ennek tudatában is vagy. Láttam már nem is kevés ezotériát tagadó mély tudatszintű embert. A játék szemszögéből ugyanannyi előnye van, mint hátránya. A tudatos használat során van inkább előnye, ám akkor el kell döntened, hogy mi legyen. Ugyanis a környezeted hülyének fog nézni és le is kell követniük téged, különben nem fogod magad velük jól érezni, mert a más látószög más fontossággal is jár.

Ennek az egésznek a lényege az, hogy ne kelljen feltétlenül ebbe mélyedned, hanem úgy is képes legyél megvalósítani a tudatszint váltást, hogy közben a mindennapi életedet éled. Hogy ez lehetséges-e? Na az az én felelősségem.


Kérdések

Hogy jutottál el oda, hogy ilyesmit létrehozz?
Menet közben. Ez az egész egy védelmi rendszerből indult, amikor még mint amatőr őstehetség, ellentétbe kerültem a mesterekkel. A következő lépcsőfok az volt, amikor egyesítettem pár hasonló ilyet. Az az utáni szint az volt, amikor optimalizáltam és racionalizáltam azt a sok munkát, ami rám szakadt. Aztán később biztosítanom kellett a visszatérésemet, amit csak egy független keretrendszerrel tehettem meg.

Honnan jött az ötlet?
Az informatikából.

Honnan jött ez a sugallat?
Szerintem aki a szándékot eleresztette, fogalma sem volt arról, ki és hogyan fogja ezt megvalósítani. Ha az a kérdés, hogy a komplex rendszer az én fejemből pattant-e ki, erre nem tudok egyértelmű választ adni. A tudatszintem jóval mindenkié fölé emelkedett és könnyen lehet, hogy ezt egy másik galaxisból, vagy univerzumból, esetleg a jövőből szedtem le.

Szerinted a Föld megérett erre?
Nem tudom. De ha megpróbálod megérteni a helyzetemet, arra a következtetésre jutsz, amire én. Hogy az emberekhez én túl fejlett vagyok, a fejlett lényekhez pedig túl primitív. Ezért olyan megoldással álltam elő, ami számotokra talán kevésbé hihető vagy értelmezhető, de a lényege az, hogy mindenki megtalálja a maga szintjén a maga világát. Én is, persze a hozzám hasonlóakkal.