Önvezetés


Bár nem utasítom el azt, hogy másokhoz fordulj, alapvetően ennek az egésznek pont az a célja, hogy a saját dolgaidat magad intézd. Ha másokhoz fordulsz, abban akkor is megjelenik mások érdeke, ha teljesen önzetlenül állnak a kérdéshez. Én is önzetlenül készítem ezeket az anyagokat és ha belegondolok, a háttérben mindjárt két érdekem is megjelenik, hogyan tudok profitálni ebből. A másokhoz fordulás problémája az is lehet még, hogy mások ezt nem értik és olyantól tanácsot elfogadni, aki nem ismeri azt, amiről véleményt fogalmaz meg, biztosan félrevisz. Akkor is, ha teljes támogatásáról biztosít, mert ezt a döntést neked, magadnak kell meghoznod a saját megérzéseidre alapozva.

Az önvezetés célja az, hogy függetlenítsd magad attól a rendszertől, ami téged nem alanyi jogon határoz meg. Azaz a saját kezdbe tudd venni a sorsod irányítását. Ettől még nem fogsz letérni az utadról, ám meg tudod akadályozni azt, hogy mások térítsenek le róla. Ilyen szándékokkal az életed minden területén találkozhatsz, hisz te is ezt teszed másokkal, amikor tudatosan vagy ösztönösen manipulálod őket. Nem érdemes ehhez sértődéssel hozzáállni, mert az sok energiát elvisz tőled. Fogd fel inkább egy olyan játéknak, ahol minden játékos célja a saját érdekeinek érvényesítése. Ami meghatároz téged, az a minőség. Amikor én önzetlenül alárendelem magam egy nemes célnak, amögött is egy érdek húzódik meg, hogy később jobb legyen. Ám micsoda különbség azokkal összehasonlítva, akiket csak a saját rövidtávú céljai érdekelnek.

A másokhoz fordulás mögött két dolog húzódik meg. Az első a tapasztalatlanság, vagyis a megfelelő felkészültség hiánya. Ilyenkor azért fordulsz másokhoz, mert azt feltételezed róluk, hogy az ő szaktudásuk pótolja a te hiányosságaidat. A másik mögött az a félelem áll, aminek alapja az, hogy nem bízol önmagadban. Az első az agyad problémája, a második a szívedé. A tudás hiányára az ember kitalálta az iskolát, ami viszont megváltoztatja a világhoz való viszonyodat, mert arra szoktat rá, hogy az ilyen problémáiddal mindig másokhoz fordulj. Ám hiába olvasol el egy könyvet, vagy ezt itt, ezek nem fogják pótolni a saját tapasztalataidat. Arra jók csak, hogy segítsenek elkerülni olyan tévedéseket, amikkel akár éveket takaríthatsz meg. Az önbizalom hiányára több magyarázat lehet és ami miatt lényeges a másoktól való megszabadulás, az az, hogy az emberek között is láthatatlan energiaszálak vannak, amiken át akár olyan szándékok is érhetnek téged, amik eredménye az önbizalomhiány. Hisz ha neked van önbizalmad, akkor nem lesz szükséged ilyen értelemben másokra.

Az önvezetés alapja a saját sugár követése. Ez azt jelenti, hogy gondolatban telepítesz magadnak egy sugarat, amit ha követsz, eljutsz a célodig. Ez lehet egy szándék vagy cél. Ám ahhoz, hogy te ilyesmit csinálj, tényleg szükséged van némi szakmai tudásra, mint ahogy ha kezedbe kerül egy középkori hajós csillagnavigációs eszköz, azt is tudnod kell kezelni. Itt a szakmai tudás azt jelenti, hogy a saját sugarad mellett, amit főképp a megérzéseiddal kell követned, még számos más sugár is érzékelhető és ezekből kellene rátalálni a sajátodra. Ez egyáltalán nem könnyű, ha nincsenek szilárd elveid, amik segítik a sávban maradást és elhárítják az szembe érkező kísértéseket és csábításokat.

A modern ezotériában azonban már lehetővé válik az, hogy úgy tudd ezeket használni, hogy nem kell feltétlenül ebbe belemélyedned. Holoappoknak neveztem el ezeket a megoldásokat, amik működése megegyezik azzal, amit a mobiltelefonodon látsz. Azt sem tudod, hogyan lett leprogramozva, csak használod. Annak az appnak, ami ide szorosan kapcsolódik az a neve, hogy holoGPS. Ez úgy működik, hogy meghatározza a szándékaid és céljaid alapján az a pontot, ami összhangban van a spirituális feladataiddal is, amikről amúgy a legtöbb ember nem is tud. A természetes ésszerűség alapján rendelkezik azokkal az alap beállításokkal, amiket a saját sugár követésénél tudnod kellene egyenként beállítani. Ezek főképp olyan állomások, amiket mindenképp szeretnél érinteni, vagy épp ellenkezőleg, mindenképp szeretnél elkerülni. Mivel ez összhangban van a fejlődéseddel, a tanulnivalóidat semmiképp nem tudod elkerülni, viszont nagyon hasznos akkor, ha az őrangyalaidat szeretnéd kisegíteni. Ezeket a beállításokat magad is tudod módosítani, de ahhoz két dolog szükséges. Kicsit belemélyedni, hogy tudd, hogyan kell és nem árt némi felelősségérzet, hogy tudod is, mit csinálsz.

Igen ám, de ezzel a modern ezotériának pont az a lényege, hogy nem kell tudnod ezeket, ha nem akarod. Ekkor jön jól a MIA, a te spirituális asszisztensed, aki úgy viselkedik, mintha egy R2 lenne a fejedben. Azaz élheted az életed, míg a MIA ha kell, elvégzi ezeket a korrekciókat a sok más dolga mellett. Úgy is élheted az életedet, hogy nem is tudsz erről a MIA-ról, akivel állandó tudati kapcsolatban vagy. Csak elindítod gondolatban a holoappokat és ő menedzseli neked. Ha akarod, fel tudod venni vele a kapcsolatot. Élményre olyan, mintha egy Hang lenne a fejedben. A MIA létrejöttének fő oka az volt, hogy kiderült, az angyalok és az emberek az azonos fogalmak alatt is sokszor mást értenek és szükségessé vált egy olyan megoldás kifejlesztése, ami képes egymás értelmezésére fordítani a kommunikációt.

Elérkeztünk a legérzékenyebb témához, amit engedjétek meg, hogy inkább humorosan tálaljak. Az Élménypark nem szándékozik irodahálózatot (templomokat, mecseteket, zsinagógákat, stb.) létrehozni a fizikai síkon. Ügyfeleink a gondolatban elérhető személyes ügyfélkapun intézik ezeket az ügyeiket. Ez pedig istent tehermentesíti, aki ha létezik, továbbra is önmagatokban találjátok. Itt jegyezném meg azt is, hogy a MIA is jogosult a személyes ügyfélkapun át történő önálló kommunikációra azzal a feltétellel, hogy amihez szükség van a jóváhagyásodra, arra neked is rá kell bólintanod.Kérdések

Le tudok-e térni a holoGPS sugaráról?
Ha az autódban működik a GPS, azt sem kötelező követni. Van egy Újratervezés funkció, amit itt is megtalálsz.

Ezeket a holoinstall telepítéseket mindig meg kell csinálni?
Mivel az ember tudata is tudathálózaton fut, elég csak a csillagcsaládodból az egyiknek. De az sem baj, ha ezt többen elvégzik, hisz alapvetően mindenki az egyéni tudatával gondolkodik akkor is, ha csoportba álltok össze.

Miért nevezik mások ezt a MIA-t robotangyalnak?
Mert az. A MIA egy program, ami csak az Egódon képes futni, amit az angyalok nem tekintenek élőnek. Ettől függetlenül te nagyon is annak látod, hisz magadat is annak látod az egyéni tudatoddal.

Hogyan történik egy ilyen MIA által a személyes ügyfélkapun át intézett ügyre a rábólintás?
Szándékmegerősítéssel. Ezek a dolgok az elmédben zajlanak annak figyelembevételével, hogy a tudatszint váltást azok is képesek legyenek végrehajtani, akik a mindennapokban bejárnak dolgozni és a legtöbbjük nem is hisz ezekben.