Tarot


Ugye én egyből a mélyvízbe kerültem, így ez a terület is kimaradt nekem. Fogalmam sincs, mi a különbség a nagy arkánum és a kicsi közt. Viszont így elmondhatom, hogy a másik irányból látom a dolgot és azt is, hogy merőben új nézőpontból, mint amivé ez itt lenn merevedett.

- A tarot kártyákkal az angyalok tudnak nekünk üzenni.
- És mi van akkor, ha mi akarunk nekik üzenni?


Nehogy azt gondoljátok, hogy nem vettem ilyen kártyákat! Van egy csomó. Ám már az elejétől kezdve mindent másképp csinálok, ez benne is van a vízöntő rendezői utasításaiban. Ezeket a megvett kártyákat egy időben sűrűn használtam a megérzéseimet követve. Magam döntöttem el, hogy mennyi lapot húzzak és azokat hova tegyem. Halvány fogalmam nem volt, hogy a kirakott lapok mit jelentenek, de közben minden érzékszervemmel figyeltem és el is kezdtem aztán improvizálni. Az Angyalok Fénye nevű kártyát például úgy ahogy volt, az összes lapot kiraktam magam köré és így voltak ott sokáig, úgy értem, hogy hónapokat. Erre később még visszatérek, de itt annyi a lényeg, hogy ezeket kétirányú kommunikációra is lehet használni.

Bizonyára felvetődött valakiben az, hogy miért csináltam ezt, ha nem tudok semmit róla. Nos még minden elején a bizonyítékgyűjtős korszakomban találkoztam egy egyetemista lánnyal, aki értett ehhez és szkeptikus pofával vártam, hogy mit fog mondani. Amikor nem kevés konkrétummal fűszerezve elmondta az addigi életemet, nagyon meglepődtem és onnantól egészen más szemmel néztem erre a világra.

Az Angyalok Fénye kártyánál jött elő az a gondolat, ha ezek az arkangyalok így megidézhetők és teszik is, amiket kirakok, akkor:
a.) ehhez a kirakáson kívül nekem semmi közöm
b.) ha pedig közöm van hozzá, akkor a megfigyelt energiacsatornákat látva ezek a lények úgy viselkednek, mint a programok.

Ekkor is született meg a programozói kártya készítés gondolata, ami a következő elven működik. Ha az eddigi tarot kártyákat nézzük, azok intuitív kártyák, mégis racionálisan vannak szervezve. Mezei halandó ezekhez az infromációkhoz csak szakember által jut és mint tudjuk, vannak jó tolmácsok és vannak rossz tolmácsok is. Az én kártyáim elve az, hogy minél közelebb hozzam ezt az emberi értelmezéshez és mivel az összefüggések a te fejedben állnak össze egy adott értelmezéssé, nincs is szükség ehhez senki másra. Nem kellett hozzájuk más, mint egy papírbolt, egy vonalzó, pár toll és egy olló. A végeredmény a racionális kártya lett, ami intuitív módon lett szervezve. Mivel az ÉlményPark egy saját fejlesztésű független keretrendszer, ami kompatibilis a valósággal, ezekre senki sincs ráhatással és védeni se nagyon tudják.
Azért nevezem őket programozói kártyáknak, mert eddig mindenki feje fölött voltam és így nem is lehetne másnak nevezni. Ha ti használnátok ezeket, akkor lehetne azonos szintek közötti interakcióról beszélni, ám még nem nagyon tartok ott, hogy ilyesmikkel foglalkozzak. Még a takarítással is meg kell várnom az időréseket, hogy egy ekkora rangú lénynek miért nincsenek szolgái, akkor képzeljétek el azt, hogy nektek vetek ki kártyákat. Akár ki is adhatnám őket, ám ez egy rendkívül tisztességtelen üzleti környezet, ahol a tőke 90%-ot is érhet a feltalálóval szemben és ehhez nem asszisztálok. Az isteni szint 10-15%-ot tartana tisztességesnek, ám ekkor még a feltaláló is hülyének nézne a mai világban. Így a jelenlegi viszonyok mellett az 50%-ban egyeztünk ki, amihez ha jönne befektető, akkor őt néznék hülyének a többiek. De pont ez is az egyik célja az alászállásnak, hogy ezt a világot az isteni rezgésszintre alkalmassá szervezzem.

A tarot kártyáim már meg vannak hozzá, amik jelen esetben nem üzenőfalként funkcionálnak, hanem inkább billentyűzetként. Még ha tök hülye is lennék hozzá, mivel a lapokat én is húzom, így gyakorlatilag nem zárom ki isten jelenlétét (ha létezik), ám saját érdekérvényesítőképességgel rendelkezem.