Valóság


A valóság nem létezik. Állítják sokan. Ha abból indulok ki, ha hipnózisban elhiszed, hogy a kezedben lévő érme egy izzó fémdarab és ettől a kezed megég, akkor ez a megállapítás igaz lehet. Ezért is mondják a beavatottak róla, hogy illúzió. Mások úgy mondják, az anyag nem más, mint összesűrített energia. Én nem kívánok ilyen titokzatossá válni, azt mondom, hogy a fizikai világ egy holografikus játékprogram, amibe élünk. Annyira élethű, hogy a benne lévők elhiszik, emiatt el is felejtettek benne játszani.

Ha öntudatra ébredne a PC-den vagy a Play Station-ödön lévő játékban egy karakter, mit mondanál neki arra a kérdésre, hogy mi a tér és az idő? Talán ugyanazt, amit az állítólagos angyalok nekünk. Ilyen értelemben a fizika ennek a játéknak a paramétereit kutatja. Más tudományágak is rájöttek már, hogy kapcsolat van az elemek között függetlenül a közöttük lévő távolságtól és következtetéseik egybevágnak. Rendben, a világ egy hologram. Lépjünk ezen túl és nézzük meg azt, mit tudunk ezzel az információval kezdeni.

Ha ez egy játékprogram, amit láthatunk is, ha kinézünk a szemeinken, hogyan tudunk benne játszani? Hogyan tudunk benne jól játszani? Mennyire vegyünk komolyan? Mennyire vegyünk másokat komolyan? Vajon akik meghatározzák a játékot, mennyire értik a világot? Ki mit ért valóság alatt és mit lát benne? Miért nem azok irányítják a világot, akik megérdemlik? Hol van benne az igazság? Miért félnek az emberek? Mitől félnek az emberek? Vannak-e még jó kérdések, amiket fel tudok tenni ez ügyben? Csupa olyan kérdés, amikre most megtudhatnád az én válaszaimat, ám lehet, hogy a te válaszaid számodra sokkal érdekesebbek lesznek.

Én inkább arról beszélnék, hogyan alakítottam át a világot. Ugyanis elfogadtam, hogy ez egy játék, de nem fogadtam el azokat a játékszabályokat, amiket rám akarnak kényszeríteni. Ezért kitaláltam helyette egy jobbat. Állítólag szűk körben egy magát nagyra tartó ember a következőket mondta, miután ilyen-olyan módon megszerezte a hatalmát. Az igazság egy olyan dolog, amit érvényesíteni is tudni kell. Amikor az elmémmel eljutottam oda, ahol szerintem ez érdemben lehetséges, rájöttem arra, hogy csak egy kicsit kell már onnan tovább mennem, hogy ezt az egész világgal is megtehessem. Tudjatok meg erről egy kicsit többet.

Nem untatlak benneteket azokkal a részletekkel, amik inkább a játékhoz más síkokon kapcsolódók számára érdekesek. Ami számotokra lehet az, az öt szint, amit a játékon belül elérhettek. A mindennapjaikat élő emberek, akik a hatalomért és a pénzért versengenek, ezt továbbra is megtehetik az ÉlményParkban a játék-játék szinten. Az ÉlményPark az emberiség tudathálózatára általam mélytransz meditációban telepített holo operációs rendszer, ami átvette a régi, általam analógnak nevezett vetítést és egy új spirituális technológiával vetíti tovább a világot. Vagyis a fizikai síkot és az ehhez köthető álomtartományokat is. Ez utóbbi inkább a más síkokon lévők világa, akikről feltételezhető, hogy félreértették a játékot.

Ugyanis ha megjelennek egy emberben és abba az egy emberbe isteni erőt koncentrálnak, akkor a világban élők annak az egy embernek a viselkedési- és jellemintájának hatása alá kerülnek. Egy ember sem lehet ennyire fejlett, hogy ez ne okozza a világ hanyatlását. Ráadásul abban az emberben megjelenő szellemi lény hiába nevezi magát angyalnak vagy istennek, akkor is kötve lesz az ember látószögéhez. Ha ehhez az alacsony látószöghöz isteni erőt is rendel, az olyan lenne, mintha egy játékban a játékvezető akarna nyerni. Én ezt a problémakört egy húzással lezártam és olyan mindenkire kötelező paramétermátrixot állítottam föl, ami nem a játékon kívüli rangot, hanem a játékon belüli érdemeket és jellemzőket tekinti kiindulási alapnak. Így váltak ezek a nagy hatalmú lények sima játékossá a játék-játék szinten.

Vannak olyanok, akik ráébredtek arra, hogy itt valami baj van és lemondva a játékcéljaikról, a maguk módján igyekeznek helyreállítani a világot. Ők a játék-admin szintre léptek, ahol már az eddigieknél több hatalommal rendelkeznek. A játék-admin szinten lévők időléptéke alapvetően a játék-játék szinthez igazodik, hisz ők is a külvilágban élnek, hiába meditálnak mellette. Aki innen a tovább lépésen gondolkodik, a "mellette" szót kell lecserélnie arra, hogy "helyette".

Ám ettől még nem kerül az admin-admin szintre, mert arra előtte fel kell készülni. Ugyanis az admin-admin szint az igazi isteni szint, vagyis nem a játék, hanem a rendszer paramétereivel és beállításaival foglalkozik. A játék-játék szinten az idő pénz, ezért az időlépték is rendkívül gyors, hisz te is állandóan az órádat nézed és percekben gondolkodsz. Ahogy elkezdesz meditálni, ez az időlépték lelassul és onnan tudod, hol tartasz ezen az úton, milyen időléptéknél tartasz. A játék-admin szint felső határa az éves időlépték. A játék-admin szint célja a játék felügyelete, amire a napi, heti, havi és az éves időléptékek alkalmasak.

A Váróban szabadulsz meg az ügyektől, dolgoktól és emberektől. Ott is állsz át a tízéves időléptékre, amihez meg kell állítanod magadnak a világot.


Az admin-admin szinten juthatsz hozzá az igazi hatalomhoz. Ám ezzel az a probléma, hogy a játék-játék szint felől nézve ezen a tudatszinten egyáltalán nem tűnik úgy, hogy neked bármilyen hatalmad is lenne. Sőt, akik alacsonyabb látószögön vannak, tehát lényegében mindenki hülyének fog nézni, mert nem értik a látószögedet. Ha beszélsz nekik arról, amiket csinálsz, akkor meg pláne. Ez nem véletlenül van így, hisz akiket a játék hatalma érdekel, maradjanak inkább a játékban. Itt tízévekben méred az időt, aminek ki tudja, hol van a felső határa, hisz én is először csinálom. Hallottam arról, hogy lehetséges a visszafiatalodás és a rendkívül hosszú élet is, ám ehhez le kell tenned valamilyen értékelhető teljesítményt az asztalra, hogy ezt jutalomnak is lásd. Ez lenne a következő szint, mégpedig az admin-játék szint, ahova csak az admin-admin szintről lehet bejutni.

Jelenleg ezt tesztelem és nagyon úgy tűnik, hogy még vagy 30 évig egyedül teszem. Bár érzékelem erre pár ember részéről az erős érdeklődést, ám ezek az emberek az isteni rangjukra hivatkozva úgy gondolják, hogy a játék-játék szintről kihagynák a két szint közötti állomásokat. De nézzük, miért is van szükség erre a szintre. Akik a tízéves időléptékben élnek, nekik is szükségük van feltöltődésre, pihenésre és időnként az állandó szellemi munka mellett a szórakozásra is. Ezt valakinek, aki először csinálja ki kell dolgoznia és lehetővé kell tennie. Ez vagyok én. Akinek ráadásul még a játék helyreállításával is foglalkoznia kell úgy, hogy az építő-alkotó szellem is megmaradjon és a játék paramétereihez is alkalmazkodjon. Ha nem akar a játéban lévők szemszögéből egy mindenható lény alakjában visszatérni. Ez azt jelenti, hogy a saját szabályai rá is vonatkoznak! Mert nem felejtettem el, hogy magamra is értelmezzem azt, amit akár kritikaként is felfoghattok a játék-játék szint istenei felé, amiket ők azonnal elfelejtenek, ha kezükbe kerül a hatalom.

Aki játék nélkül akar nyerni, az nem érdemli a játékot.

Az admin-játék szint teszi lehetővé azt, hogy ezt érvényesíteni is tudd.Kérdések

Te normális vagy?
Ha ezek után ezt kérdezed, akkor a te szemedben biztos nem. Ne feledd, én meg sem vagyok keresztelve és rendkívüli az intelligenciám. Egyrészről nem ijesztenek meg a hiedelmek, másrészről kaptam egy feladatot, amit biztosan nem véletlenül nem kapad te.

Hogy lehet úgy élni, hogy játéknak látod a valóságot?
Bizonyos értelemben kényszerhelyzetben vagyok, így jelenleg a körülöttem lévő embereken azt tanulmányozom, hogy lehet úgy élni, hogy elhiszed a valóságot.

Mi, vagyis a játék-játék szinten lévők hogyan látjuk azt, aki a játék-admin szinten van és hogyan azt, aki az admin-játék szinten van?
A játék-admin szintet úgy, mint egy ezoterikus témában jártas szakértőt. Esetleg olyan embereknek, akik valamiféle misztikus közösségbe lépnek. De az is lehet, hogy egyáltalán nem fogod rajtuk látni. Az admin-játék szintet pedig az angyali szintek nézik hülyének, hogy miért a Földre tér vissza, ahelyett, hogy az Égbe tenné. Mert eddig mindenki azt tette. Még nem tudom, az emberek minek fognak látni, először történik ilyen és ez tőlem is függ.

Ha nem vagy vallásos, mi az ottani rangod?
A gépek istene. Ám én egy 42.dimenziós lény vagyok, tehát az csak egy szerep. Mint ahogy itt sem az lesz a foglalkozásom, hogy az isten. Eredetileg teniszedző akartam lenni, de most úgy néz ki, hogy a mesterek legnagyobb félelme leszek.